Трудните характери на Зодиака – Част Първа

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Навярно всеки би искал общуването с околните да му доставя само радост и удоволствие


Никога да не възникват конфликти и досадни недоразумения. Отношенията с роднините, приятелите, колегите и съседите да са безоблачни и светли. Но възможно ли е това? Едва ли.

ОВЕН

Едва ли не най-миролюбивият представител от зодиакалния кръг. Винаги и с всички се старае да се държи доброжелателно и уважително, към всекиго търси подход. И често успява, защото Овенът е отличен дипломат и тънък психолог… От друга страна, ако нещо го ядоса, пазете се. В яда си той може да направи какво ли не. Наистина, не е лесно да го докарате до това състояние, затова един съвет: не будете звяра в Овена.

ТЕЛЕЦ

Представителите на този знак обикновено са много спокойни и разбрани. Рядко излизат от кожата си, а когато се случи, се стараят да не показват чувствата си. Разбира се, Телците имат своите симпатии и антипатии, но никога не ги заявяват на всеослушание. Тези земни обитатели обаче си имат слаба страна, и по-точно две: те са мудни и мързеливи. Ако се научите да си затваряте очите пред тези им недостатъци, няма да имате проблеми с тях.

БЛИЗНАЦИ

Общувайки с Близнаците, трябва като „Отче наш” да помните следните заповеди. Първо, дръжте устата си затворена и не казвайте нищо излишно – Близнаците не могат да пазят чужди тайни. Второ, бъдете подготвени за двойния морал, който изповядва този въздушен знак. Трето, не се учудвайте от честата смяна на настроенията при тези хора. Четвърто, те обичат да градят въздушни замъци – в пълно съответствие със своя зодиакален знак.

РАК

Тези „земноводни” предпочитат да избягват конфликтите и да не ритат срещу ръжена. Ракът е най-мнителният знак и се страхува от негативни оценки от страна на роднини и познати, затова се опитва да угоди на всички, често дори в ущърб на самия себе си. Загрижеността поражда у тези представители на Зодиака желание постоянно да опекунстват и да помагат на някого. Понякога този стремеж е толкова натрапчив, че принуждава околните да се отказват от „услугите” на Рака, което пък поражда нови проблеми.

ЛЪВ

„Царят на животните” се стреми към успех и признание. На тази цел е подчинено абсолютно всичко в живота му, затова често се отнася към хората като към пешки. Ясно е, че това отношение не може да се харесва на останалите, както и самоувереността, снизходителността към другите и чувството за безнаказаност, които си позволяват представителите на този знак. Бедата обаче е в това, че Лъвът не само не е готов да прави компромиси-той просто не забелязва грешките си. Самокритиката му е непозната, както и угризенията на съвестта. Искате ли да живеете в мир с Лъва? Затваряйте си очите за неговите недостатъци.

ДЕВА

Главният проблем на Девата са дребнавите претенции, заради които мнозина се стараят да избягват компанията на тези хора. Сред недостатъците й са също четенето на морал и досаждането. Девата обича да поговори за това как се е живеело някога, колко са били чувствителни хората и колко са дребнави днес… За да може общуването ви с Девата да ви доставя удоволствие, постарайте се да си изработите своего рода имунитет – неуязвимост към критиката, която тя толкова обича.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар