Изкуствените мигли: какви вреди нанасят и как да ги поправите

Да, изкуствените мигли, поставени косъмче по косъмче, са като истинските


Спестяват нужда от спирала, правят очите изразителни. Но честата им употреба почти винаги води до намаляване на броя на миглите, дадени ви от природата.

Най-често това се дължи на некачествени лепила или на недобра техника за поставяне на миглите. Може да е резултат и от вашата самонадеяност сами да се справите със свалянето им.

Най-важно е да не се паникьосвате и да не хуквате към салона за нови мигли. Задължително направете заздравяващи процедури, за да възстановите своите. Можете да ги приложите и у дома. На мястото на падналите косъмчета винаги се появяват нови, това е естествен процес в организма. Но ако отново поставите лепило, ще забавите поникването и порастването на миглите.

Шампион по лечебно действие на миглите е рициновото масло. То стимулира както поникването на нови, така и заздравява старите. Нанасяйте го всеки ден в продължение на месец, леко затоплено.

Бадемовото масло и прасковеното стимулират растежа, маслото от репей подобрява кръвоснабдя-ването на корените, а маслиненото отлично хидра-тира. Направете си микс от тях, след като новите мигли поникнат. Може да добавите и по капка витамини А и Е.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар