Искате да спечелите мъжа, който сте си харесали? ЕТО КАК!

Ти лайф за Лекува

С помощта на тези четири съвета мъжа, който сте си харесали, ще си падне завинаги по вас

Събудете лъва

Научно доказан психологически трик е да накарате мъжа да ви помогне. Всички хора, когато направят нещо добро за някого, се чувстват добре. Това важи още повече за мъжете, защото на тях генетично им е заложено и втълпено, че са силният пол.

Та като подтикнете обекта на въжделенията си да ви помогне, подсъзнателно създавате между вас емоционална връзка. Ставате му по-симпатични и мили, защото от самия факт, че е направил нещо за вас, е почувствал удовлетворение.

Ако пък измислите какво да е това нещо, за да се почувства силен, велик, неотразим, сте направили много голяма крачка към влюбването му.

Тайни думи и жестове

Хората се влюбват, когато имат усещане, че връзката им е неповторима. То обаче идва не само така, магически, а може да бъде отгледано.

След като сте общували известно време с обекта на въжделенията си, смело пристъпете към създаване и утвърждаване на думи, шеги, жестове, които само двамата си разбирате и са таен език помежду ви. Може да са свързани с нещо, което ви се е случило заедно, с разговор, с разказана история.

Така това, което имате помежду си, става уникално и безценно. Когато използвате тези тайни думи или знаци при всяка среща, връзката ви се засилва, казват учени от Тексаския университет. Всеки има нуждата да бъде разбиран, а тези малки психологически трикове помагат на усещането му, че е точно с човека, който го разбира по-добре от когото и да било в целия свят.

Я, имаме еднакви шапки

След няколко срещи изберете и подарете на себе си и на проектолюбимия еднакви тениски, химикалки или каквото още се сетите. По този начин още ще засилите чувството, че сте свързани. Ако ви се вижда твърде рано и смело да правите подарък, купете само на себе си същото нещо, което той вече притежава. И небрежно възкликнете със смях „Я, имаме еднакви шапки. Изглежда сме сродни души“.

Отколешни изследвания доказват, че в училищата, в армиите, в социалните групи неслучайно има униформи, правила за обличане и разни други задължителни еднаквост – те засилват чувството за общност.

Малко изчезване

Когато връзката понапредне, искате да бъдете близо до любимия колкото може повече. Но не се залепвайте за него. Значително по-умно е да направете така, че да му липсвате. Иначе как ще забележи колко сте ценни за него. Прекаденото обсебване е пагубно, научете се да давате свобода на партньора си, съветват психолозите.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар