Страшно е! Анорексията покоси Деми Мур

Деми Мур е поредната знаменитост, заболяла от анорексия

Деми Мур – бившата съпруга вече и на Аштън Кътчър – е поредната жертва на коварната болест анорексия, съобщават световните информационни агенции. Според последната клюка по адрес на актрисата, тя е била покосена от болестта малко след като е разбрала за изневярата на доста по-младия й съпруг.

И въпреки че непосредствено след раздялата им хората около Мур направиха всичко възможно, за да я изкарат във върхова форма, скоро след това истината лъсна на бял свят – звездата е болна – страда не само психиката, но и физиката й.

Всичко започнало с тъга, която довела до отказ от хранене и тотално изтощение. В крайна сметка се оказало, че Деми, която така или иначе била особено внимателна по отношение на това какво яде и как го яде, вече не се хранела изобщо.

Именно липсата на храна и енергия довела и до срива, който вкара Мур в болница преди време, допълват изданията.

На този етап звездата от „Спасяването на редник Райън” се лекува от хранителното разстройство, което вече е повече от видимо.

В началото терапията е започнала със стабилизиране на физическото състояние на Мур. Тя била изключително слаба, поради което укрепването било първостепенна задача на лекарите. Последвало и началото на серия от консултации с психолог, които ще трябва да върнат актрисата към здравето и нормалния живот.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар