Смартфонът е издайник на неверния мъж

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Внезапната грижа на вашия мъж за външността му по-вероятно значи, че иска да впечатли друга

Особено пък щом прави опити да се подмладява или сменя стила си на обличане.

Супер нелогично ще ви се стори да ви помоли да идете заедно на пазар, за да му изберете дрехи. Но като се замислите, ще разберете, че това негово поведение показва здрав разум. Небрежният и мразещ да ходи по магазини мъж ще се справи много по-лесно и по-успешно със съдействието на любимата. И като ползва съветите й – жена е, знае какво харесват жените.

Да речем, появява се някакъв далечен братовчед, на когото все се налага той нещо да помага. Или пък се е оказал готин и на вашия любим му е приятно честичко да си общуват. Ама на вас изобщо няма да ви е интересно да се запознаете, даже хич няма да го харесате.

Е, може и така да е. Но щом мъжът ви едновременно с това разреди семейните сбирки със своите роднини, на които ви води, има защо да се запитате дали не ви изневерява. Новоизлюпеният братовчед може би е алиби за времето, което партньорът ви отделя на друга жена. А пък прекъсването на контактите с роднини трябва да предотврати разговор, при който да лъсне истината. Майка му все пак не може да не знае, че има племенник Пешо или че синът й усилено си общува с него. И без братовчед,
разреждането на общите ви контакти с роднините и приятелите на любимия без видима причина е тревожно. Той може да иска да ви придружава на срещи с ваши близки, понеже е гузен заради изневярата. Но точно заради нея подсъзнателно ще избягва да ви води при собственото си семейство и особено в мъжката си компания. Много често най-близките му приятели са и наясно с факта.

Днес повечето хора имат смартфони и така са ги настроили, че получават непрекъснато съобщения откъде ли, включително и от социалните мрежи. Не е лесно да разберете какво влиза в телефона на мъжа ви, ако е от пристрастените, които веднага го преглеждат.

Ако обаче изневерява, той може би не успява да скрие възбудата си от съобщението на изгората

Специалистът по семейни отношения Бенедикт Ан казва, че смарфонът до възглавницата и среднощните послания определено трябва да ви подскажат нещо. Макар че той ще отвърне „Нищо особено, колега, когото го е налегнало безсъние“ или „Партньори от чужбина, които не отчитат часовата разлика“, като го питате кой му праща съобщение по това време. Изобщо, смартфонът е голям издайник на шавливия мъж. Ако често няма връзка, не е на добре.

„Господинът, който изневерява, яростно брани личния си живот – обяснява Ан. – Телефон, лаптоп, контакти в социалните мрежи стават строго поверителни. Той ги крие като ученик. Защитава достъпа до информацията в тях с всевъзможни пароли. Това е миниран терен, на който работи инстинктът му за отбрана. Личният му периметър се пази като затвора „Алкатрас.“

И последно – припомнете си любовното му досие

Изневярата е най-честата причина двойките да се разделят. Мъжът вече вероятно е постъпвал по същия начин с друга. Даже може би познавате и тази, последната, която напусна заради вас.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар