И тази Нова година посрещнах сама

Erin Kelly AFTER her hypno facial .


На 32 години съм и нямам никакви приятели

Аз съм млада жена на 32 години и би трябвало сега да се забавлявам, но… и тази Нова година посрещнах сама пред телевизора. Не знам какъв ми е проблемът, но нямам никакви приятелки – нито гаджета, нито жени, с които да клюкаря и излизам, както го правят всичко около мен.

Не знам защо е така. Напълно нормална съм, не мисля, че съм прекалено затворена, мога да водя разговор. Но откакто излязох от училище не мога да създам нови контакти, а с приятелките ми от класа отдавна си изгубихме дирите. Пък и всичките вече са женени, с по едно или две деца.

А аз си стоя сама всяка нощ вкъщи пред телевизора. Имам хубава работа, добри доходи, но никакви, ама никакви контакти. С колегите се разбираме, но само до вратата на офиса. Те си имат взаимоотношения между тях си, но аз не съм включена. На няколко пъти се опитвах да се самопоканя, но винаги вежливо бях отхвърляна.

И така и тази поредна година прекарах Нова година пред телевизора да слушам президента. Страх ме е, че ще се превърна в някоя от онези старици, които ги откриват седмица след смъртта им, наръфани от котките…

З.С., София

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар