Червени чаршафи за по-качествен секс

Цветотерапевтите твърдят, че нюансът на бельото или щорите може да превърне партньора ви или в сексуален гигант, или в… импотент.

Бялото спално бельо е традиционно, леко скучновато, но пък символизира чистотата в отношенията. Ако обаче искате да оживите сексуалния си живот, то изберете червено. Царят на цветовете е червеният, притежаващ най-дългата вълна на видимия спектър. Той стимулира либидото и предизвиква прилив на кръв в органите и тъканите, включително в малкия таз. Ако вашият сексуален живот е замрял заради прекалено много задължения и умора, застелете леглото с червен чаршаф – нощите ви ще престанат да бъдат скучни. Аленият цвят провокира, действа възбуждащо на сетивата и излъчва първичност. В него има сила и динамика, които дават кураж дори и на стеснителни натура да изпробват нещо ново.

Американски психолози са доказали, че над 40% от мъжете се възбуждат само от гледката на жена, полегнала в червени чаршафи.

Според специалистите по фъншуй оранжевият е цветът на секса. Съзерцаването му в продължение на 5-7 минути влияе на мозъчните зони, отговарящи за сексуалното влечение. Спалното бельо с цвят на портокал е много добро решение.

Според сексолозите топлите естествени нюанси на зеленото (цвят на млад мъх, на майски листа и т.н.) стимулират еротичните фантазии, а това означава, че пробуждат сексуалността, особено у плахите и неинициативни любовници.

Ако жадувате за разнообразие в сексуалните ласки, обърнете внимание на люляковата гама. Тя усилва чувствителността на партньорите. Предмети и спално бельо в този оттенък ще разпалят страстите дори у дългогодишна двойка.

Черното дамско бельо е най-разпространената мъжка фантазия и е направо грях да не се възползвате от неговите “услуги”. Смело си купувайте сутиени, бикини и чорапи в този цвят. Но все пак бъдете внимателни – черните мебели в спалнята може да потиснат либидото и да провокират проблеми с потентността у партньора ви.

  • сп. „Журнал за жената”

 

Вашите любими цветове издават душевността ви

 

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар