Искам да направя купон у дома: как да убедя родителите

Щом се налага да ги убеждаваш, най-близките до ума хипотези са две. Едната е, че ти е за първи път да правиш купон у дома


Втората е, че миналия път станаха издънки, та им настръхват косите, като споменеш, че ще събираш приятели.

И в двата случая родителите ти ще трябва да повярват, че гафове няма да има. Ти помниш какво се случи на предния купон, затова специално подчертай, че няма да се повтори. Ще си по-красноречив/а, като изброиш конкретните мерки, които вземаш.

Иначе ще ти е по-лесно да спечелиш доверието на мама и татко, за да се изнесат от къщи и да ти оставят свободен терена, щом сам/а отговориш на въпросите, които ги вълнуват.

Първо им кажи, че си преценил/а колко и кои гости ще поканиш. Даже извади списък и изрично подчертай – това са
хора, на които имаш доверие, че няма да съсипят къщата и няма да са твърде шумни. Няма да позволяваш на приятелите си да водят непознати.

Увери родителите си, че теренът на купона ще бъде само в хола и в твоята стая, а тяхната спалня ще е забранена зона

Ще прибереш крехките и ценни вещи, защото някой може да счупи нещо, без да иска. Питай майка си съгласна ли е да ползвате домашните чаши и чинии или да купиш пластмасови. Обещай да почистиш къщата преди и след партито.

Понеже родителите от това най се притесняват, заяви им, че ти не се притесняваш да предупредиш приятелите си – вкъщи не се пуши, може само на балкона. Закълни се, че наркотици няма да допуснеш. Признай си, че ще има алкохол, но ще внимаваш да няма тежко пияни. Е, то майка ти и баща ти знаят, че не съществува 100% гаранция, но ти пак повтори, че познаваш гостите.

За да няма оплаквания от съседите, напиши бележка и я залепи на видно място. Примерно нещо от сорта на „Ние, семейство Иванови, ще празнуваме на… и предварително се извиняваме, ако у нас ще е малко по-шумно“. Ще се погрижиш звукът от музиката да не е прекалено силен, а след 23 ч. съвсем ще го намалите. И, да, приятелите ти са възпитани хора – няма да викат, като идват и като си тръгват.

Всички тези обещания бе трябвало да свършат работа. Гледай да ги спазиш, иначе следващия път ще ти е много трудно да склониш вашите за купон вкъщи.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар