Гаджето ми е навсякъде с мен. Нормално ли е това?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Приятелката ти въобще не се интересува от футбол, обаче държи да е с теб, докато гледаш мачове с френдовете


Или гаджето ти няма нищо против да се мъкне с момичешката ви компания, докато ходите на шопинг. В началото ти беше приятно, обаче сега ти е малко досадно. А още по-неприятното е, че другите ти се подиграват заради неговото/нейното
постоянно присъствие.

Ти не обръщай внимание на другите, ако на теб ти е хубаво, че с гаджето сте навсякъде заедно. Помисли обаче защо го прави. Страхотно е, че той/тя приема да прекара време в неща, които не харесва чак толкова много, за да не се разделяте. Оцени тази жертва и отвърни със същото. Може да не си падаш по театъра, но нищо няма да ти стане да посветиш час и нещо на пиесата, която половинката ти иска да гледа. Може дори да ти хареса. Любовта е толкова по-хубава, колкото повече интереси споделяте.

Ако обаче гаджето ти не се отделя от теб, защото ти няма доверие, вече имаш проблем. Залепянето не го оправя. Все в един момент няма да можете да бъдете непрекъснато заедно, ще се появят съмнения, досадни разпити и ще се стигне до скандал. Поговорете откровено. В прав текст попитай дали и защо той/тя има подозрения към твоята вярност. Постарай се да ги разсееш и да стане ясно, че връзката ви не може да бъде опазена от стражево куче. Ако не се крепи на доверие и уважение, няма бъдеще.

Възможно е гаджето и да е непрестанно с компанията ти, защото ти така си прекарваш свободното време. Не можеш да откажеш на приятелите и не остава кога да бъдеш насаме с половинката си. В такъв случай си помисли дали пък наистина я обичаш достатъчно и ти е интересно да сте само двамата. Ако това е причината да предпочиташ тайфата, връзката ти явно не те задоволява. Ако обаче не можеш да кажеш“ не“, когато приятелите предлагат нещо, сам/а си виновен/а, че половинката ти изглежда лепка. Ти я превръщаш в такава с мекушавато си поведение.

Най-полезно за връзката ви ще бъде да се договорите, че се стараете да бъдете много заедно, защото се обичате

Но всеки има своите приятели и прекарва време с тях. Другият идва, когато и колкото му е приятно. Не се сърди обаче и когато чуе, че не е поканен в мъжката или в момичешката компания – уважавай свободата на другия.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар