Месецът на раждане предопределя предпочитанията ви в леглото (втора част)

При родените през септември интимните ласки винаги са обвързани с дълбоки чувства

В първата част на този материал ви запознахме с това какви интимни партньори са хората, родени през първите шест месеца от годината.

В следващите редове ще ви разкрием какви са в леглото хората, родени през втората половина на годината.

месецът на раждане

Месецът на раждане говори много за вас

ЮЛИ

Хората, родени в седмия месец на годината, обожават да са активната страна в интимните ласки. Те не биха се смутили дори ако попаднат на по-стеснителен партньор. От тях винаги можете да очаквате неочакваното в леглото. Освен това винаги залагат на нежността.

АВГУСТ

Хората, родени в края на лятото, са разкрепостени. Те винаги приемат с отворени обятия идеята за разнообразяване на приключенията в леглото. Залагат на нестандартните интимни ласки и нямат нищо против, ако партньорите са повече от един. Казано с други думи – за тях няма забранени неща.

СЕПТЕМВРИ

Това са хората, при които интимните ласки винаги са обвързани с дълбоки чувства. Макар да са моногамни партньори, интимният им живот не е никак скучен. Истината е, че те са скрити лимонки. За да покажат уменията си обаче, трябва да ги накарате да се отпуснат.

ОКТОМВРИ

Понякога са малко скучни, сковани и студени. Ако обаче попаднат в ръцете на подходящия партньор, това бързо може да бъде променено. Под палавите му напътствия могат да се променят до неузнаваемост. Казано с други думи – партньорът им може да ги превърне в истинско бижу.

НОЕМВРИ

Държат винаги да получават висока оценка от партньора си. Не са егоисти, но обожават да доминират. От огромно значение за тях е да се убедят, че половинката им се разтапя в ръцете им. В никакъв случай не ги сравнявайте с бившите си партньори, тъй като това може да ги изкара извън нерви.

ДЕКЕМВРИ

Интимното им въображение е твърде развихрено. Много държат на любовната игра преди да преминат към същинската част. Тя обаче задължително трябва да бъде разнообразна и интересна. Обичат да практикуват ролеви игри, когато попаднат на правилния партньор.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар