Работа се избира и по това що за хора ще са новите колеги

Толкова сте поласкани – имате предложение за работа в нова компания. Постът е крачка напред в кариерата ви, а заплатата е супер

Я не се главозамайвайте, ами обърнете внимание на още важни неща, преди да репште окончателно дали да приемете. Корпоративната култура, атмосферата в офиса, отношенията с бъдещия шеф и с колегите съвсем не са без значение.

Първо, ще прекарвате всеки ден най-малко по 8 часа с тези хора и трябва да се чувствате добре. Второ, компаниите, в които има приятелска работна атмосфера, са по-стабилни и печеливши. Хората дават максималното от себе си за успеха, което е трайно предимство пред конкуренцията.

Чувствайте си се поласкани, но непременно идете на разговор в самия офис на новата фирма. Забравете за притеснението как ще се представите на срещата, отворете очи и уши, внимателно се огледайте и ослушайте. За целта е добре да пристигнете 15-ина минути по-рано от уречения час и да почакате. През това време наблюдавайте как общуват хората.

Не е добър признак да ви посрещне намусена и високомерна секретарка или преминаващ служител да ви отговори нелюбезно, като го помолите да ви упъти. Още по-тревожно е този, с когото трябва да се срещнете, да ви кара дълго да чакате. Това показва, че тук не ви искат чак толкова, колкото изглежда. Или че въпросният отговорен фактор не цени хората и времето им. Вече имайте едно на ум, щом това е бъдещият ви шеф.

Ако срещата е с няколко души, забележете как се държат

Дали са приветливи и заинтригувани или мрачни и нетърпеливи. Това може да не е отношение към вас, а по принцип към работата им. Интересно е дали се прекъсват един друг, или се изслушват с уважение. Най-висшият сред тях
внушава ли усещане за строга йерархия и подчинение. Хубаво е да сте наясно с типа отношения в екипа, за да реиште дали ви харесва.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар