6-те женски качества, заради които мъжете ни обожават

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Мъжете далеч не са толкова повърхностни…

Някои качества на представителките на нежния пол са в състояние да подлудят мъжете. В следващите редове ще ви разкрием кои са тези качества.

Колкото и странно да звучи, макар голяма част от дамите да полагат огромни усилия за външния си вид, той не е сред нещата, които могат да направят силно впечатление на силния пол. Казано с други думи – това не е най-важното при избора на партньорка.

За щастие, мъжете далеч не са толкова повърхностни за колкото може би винаги сте ги мислили. Те откриват и харесват онези качества у дамите, за които самите те често не са

женски качества

Мъжете обожават тези женски качества

подозирали или пък пренебрегват, мислейки ги за незначителни.

Ето кои са основните качества на дамите, които привличат силно мъжкото внимание:

1. Независимост

Силният пол обича да е в ролята на покровител, но все пак би било добре да знае, че можете да се грижите и сами за себе си.

2. Инициативност

Когато една дама направи първата крачка към запознанството, то това изглежда доста смело, а и доста секси. Не забравяйте, че мъжете не са безчувствени същества. На тях също им е приятно, когато ги поканят на среща.

3. Амбициозност

Това качество не би убегнало от погледа на който и да е самоуважаващ себе си човек. Няма никакво съмнение, че амбициозността е една от движещите сили, така че мъжът не би имал нищо против дамата до него да е такава.

4. Самочувствие

На немалка част от представителките на нежния пол им липсва самочувствие, докато пък други го имат в излишък.

Истината е някъде по средата. Самочувствието е едно от най-секси качествата, които една дама може да притежава. Важно е да умеете да вървите с изправен гръб и гордо вдигната глава, без да се съобразявате с другите. Разбира се, би било добре да съумеете да не залитнете в другата крайност, надскачайки сянката си.

5. Усмивка

Тя е най-доброто украшение, което една жена би могла да притежава. Естествено, говорим за искрена усмивка, а не за престорена такава.

Не забравяйте, че усмивката е красива само тогава, когато е непресторена и е от сърце. Много добре би било, ако мъжът до вас умее да ви разсмива. Всеки път, когато се усмихнете искрено, той ще се влюбва все повече и повече във вас.

6. Чувство за хумор

Ако искате да сте в графата „щастлива двойка“, то несъмнено трябва да умеете да се забавлявате. Доброто чувство за хумор е от жизнена важност за връзката ви.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар