Мелания се разделя с Доналд Тръмп заради скандал?

Немалко скандални изказвания от различни дами със съмнителна репутация разтърсиха в последно време имиджа на президента на САЩ

Ще продължи ли Мелания да го подкрепя и в тази ситуация?

Според Тръмп

„Тя е моята скала и опора“ – това бяха първите думи, казани в публичното пространство от Доналд Тръмп, с които той описа съпругата си след избухването на скандала заради разказите на няколко жени, сред които и порнозвездата Сторми Даниелс, които твърдят, че са имали сексуални афери с президента.

Доналд Тръмп

Доналд Тръмп

В писмо, пратено на 17 април по имейл на негови привърженици, Тръмп е написал за съпругата си „моята по-добра половина“ в излияние, предшестващо 48-я й рожден ден, който беше на 26 април. „Аз нямаше да съм този, който съм днес, ако тя не беше до мен“ – и това е написал 45-ят президент на САЩ във въпросното писмо.

Това е третият брак на 71-годишния Тръмп. Той и Мелания са родители на 12-годишния Барън. И, както продължава с писмените признания Тръмп: „Тя (Мелания) е крайъгълният камък на нашето семейство“.

Според Мелания

Съпругата на американския президент не е коментирала официално скандала и не е дала ясно да се разбере дали ще продължи да го подкрепя, или не. Но… изглежда тя не чувства това, за което говори съпругът й, пише „Жуpнaл“. Поне на това ни навежда една история, споделена от близки до семейство Тръмп.

Според анонимния източник, когато 40-годишната Ванеса Тръмп се разделила с 40-годишния Доналд Тръмп Младши, тя се обърнала за съвет към своята свекърва. Мелания й отвърнала с думите: „Мъжете Тръмп са един дол дренки, суетни и жадни за власт“.

И макар Мелания да не е взела още решението дали ще напусне съпруга си, или ще остане с него, едно е сигурно: скандалът определено не е допринесъл за укрепване на връзката между нея и Тръмп. И кой би я винил за това след всички грозни истории, споделени от различни жени в публичното пространство?

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар