Шарън Стоун – млада и на 60!

Сексимволът на 90-те Шарън Стоун е от дамите, които остаряват като катедрали. Aктрисата, която скоро навърши 60, уважава всяка своя бръчка


Шарън Стоун не се подлага на пластични операции за разкрасяване и позволява да я снимат отблизо. Тя е себе си и не се притеснява, че разликата от 20 години личи, когато е с 41-годишния си приятел – италианеца Анджело Бофа, брокер на недвижими имоти.

„Мислех, че 60-те ще ме връхлетят със силата на ураган, ще ме повалят и ще ми е много трудно да стана. Но се оказа, че вместо да се приземя върху скали, аз посрещнах 60-ия си рожден ден, политайки с чайки заради любовта. И годините се превърнаха в маловажен детайл“, казва Шарън.

През 1992 г. тя стана световно известна в еротичния трилър „Първичен инстинкт“ с ролята на писателката Катрин Трамел, която съблазнява и манипулира мъжете

Шарън твърди, че за нея това е само филмов образ, в живота никога не е била толкова коравосърдечна. Но е разбрала нещо от култовата си героиня. „Още от малки жените биват приучавани да се подчиняват на мъжете и да скриват своята личност зад фасада от женственост и други стереотипи на поведение. За жените е грешка, когато манипулират мъжете със своята сексуална привлекателност и се опитват да демонстрират власт, като прилагат кокетство. Съблазняването е капан. Играла съм тази игра дълги години.
Решението на гатанката е да не се страхуваш“, твърди актрисата.

През 2001 г., само на 43, тя претърпя инсулт, но и това е било важен урок: „Болестта прогони страховете от мен. Все още често се нервирам и притеснявам, но не се оставям да бъда завладяна от тези чувства“.

Шарън Стоун благодари на гена си, че младее и успява да получи добри роли

„Разкрасяващите операции в битката с остаряването водят до смешна конкуренция сред актрисите. Борим се коя от нас е най-атрактивната и коя изглежда най-млада, а би трябвало да се гледат нашите актьорски постижения“, смята звездата.

Въпреки бляскавата си кариера на модел като млада и на актриса след това тя не може да се похвали с големи успехи в любовта

Там е записала десетки бързо приключили връзки, два провалени годежа и два брака, завършили с разводи.

Не е родила свои деца, защото никога не е почувствала, че има до себе си подходящ мъж, за да се реши. Има три осиновени момчета. Първото остава при втория й съпруг – журналиста и издател Фил Бронстейн, с когото се развежда през 2004 г. След това Шарън осиновява още две момчета и ги отглежда сама.

Именити режисьори като Пол Верховен („Зов за завръщане“, „Първичен инстинкт“) и Мартин Скорсезе („Казино“) обичат да я канят във филмите си, защото освен красива тя е и интелигентна. Любопитна подробност от биографията й е, че макар да произхожда от обикновено работническо семейство в Пенсилвания, на 15 години вече е приета в университет.

Една от тайните на Шарън е, че не се страхува да експериментира

Актрисата със „Златен глобус“ и две номинации за „Оскар“ е сред първите, които слизат от кинопиедестала си и се снимат в сериали. За ролята в „Адвокатите“ тя даже печели награда „Еми“. Участва и в интерактивния сериал на Стивън Содърбьрг „Мозайка“, където зрителят чрез апликация може да определя как да се развива сюжетът също като в книгите-игри. В иновативния проект, който показва НВО, Стоун отново е писателка като в „Първичен инстинкт“, но детска, и не съблазнява, а изчезва.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар