Нова мода – гъсти и светли вежди: как да ги оформите и оцветите естествено?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Стандартите за красота се променят непрекъснато. Доскоро признак за стил бяха едва забележимите тънки вежди


Сега трендът изисква да са гъсти и изразителни, но в светли тонове. Правилото важи не само за блондинките, а за всички с цвят на косата, различен от черния. Тъмни вежди не се препоръчват и при тъмна коса, но светъл прасковен тен на лицето, а точно той е модният за това лято. Дамите с едри и резки черти също не могат да си позволят тъмни вежди.

Има различни начини за трайно изсветляване на веждите, които могат да се прилагат и в домашни условия. Само бъдете много внимателни, мястото е съвсем близо до очите.

С избелващ крем. Измийте и добре подсушете лицето. Изцедете малко от крема в основата на дясната вежда. С козметична четчица или клечка за уши го разнесете добре. Засечете времето според инструкцията върху опаковката на крема. След това изтрийте първо със сух, а след това с влажен тампон. По същия начин изсветлете лявата вежда. Повтаряйте процедурата, докато постигнете желания ефект.

С боя. Най-добре е да използвате специална за вежди, а не за коса. Подгответе я според инструкцията. Нанесете на веждите. За изсветляването им с един или два тона дръжте боята 5 или 10 минути. С влажен тампон отстранете остатъците.

Природни средства също имат избелващ ефект. Те са по-щадящи към чувствителната кожа в тази област.

Отвара от лайка. Залейте 2 с.л. от билката с чаша вода. Кипнете и оставете да са запарва 15 минути. Прецедете и охладете под капак. Добавете няколко капки лимон. Напоете тампон с отварата и го дръжте върху веждите 10 минути. Повтаряйте сутрин и вечер, докато постигнете желания цвят.

Безцветна къна. Разредете 1 с.л. от нея с 2 с.л. вряла вода. Оставете под капак за 5-10 минути. Добавете 3 капки лимонов сок. Нанесете плътен слой на почистени вежди. След 4 минути измийте. От къната черните вежди добиват шоколадов оттенък, който е за предпочитане и при най-тъмен цвят на косата.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар