Кои са числата на успеха?

промоции

С помощта на числата могат да се ускоряват или да се забавят случващите се около нас събития, да се умножават успехът и любовта, да се намаляват неприятностите


Не вярвате ли? Опитайте сами!

УСКОРЯВАМЕ – ЗАБАВЯМЕ

Ако трябва да ускорите даден процес (например закъснявате за работа, а транспортът като напук закъснява, или парите в портфейла ви са се свършили, а дългоочакваната заплата се бави), повтаряйте наум колкото може по-често „двадесет”. 2 ще умножи вашите усилия, а 0 ще премахне силата на противодействията.

Ако обратното, имате нужда да забавите даден процес (например детето ви е съобщило, че смята спешно да се ожени, а вашите планове не са в тази посока),-повтаряйте наум „четири”. 4 – това е квадрат, най-устойчивата фигура. Именно тя ще задържи и забави действието. Освен това всички страни на квадрата са равни, така че накъдето и да тръгнеш, навсякъде едно и също – устойчивост и забавяне.

УВЕЛИЧАВАМЕ – НАМАЛЯВАМЕ

Ако трябва да прибавите нещо (например броя на банкнотите в портфейла или броя на поклонниците), представете си го и повтаряйте „седем плюс едно”. 7 е числото на тайнственото действие, 1 – числото на целта и енергията, а 8 (7+1) е числото на безкрайността.

Ако трябва да намалите нещо (собственото си тегло например), представете си се стройни и повтаряйте „десет минус едно”. В този случай ще сте готови за промени: ТО -1=9, а 9 е числото на промените.

СТРОИМ – РАЗРУШАВАМЕ

Ако трябва да построите или да възстановите нещо (нов дом, отношенията с шефа или любимия човек), представете си това нещо и повтаряйте „четиридесет четиредесетки”.Това, за което си мислите, ще се умножи до безкрайност.

Ако обратното, трябва да разрушите нещо, представете си го и произнесете наум: „Четиридесет и четири”. Първо, тези цифри външно приличат на две мълнии, и второ – налагането на един квадрат (4) върху друг квадрат (4) раздробява всяка устойчивост на две части, защото ъглите стават осем, а 8 е число на безкрайността.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар