Как да представя гаджето на нашите?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Понякога се срамувам да представя гаджето на нашите. Това е проблем на много подрастващи и не само подрастващи младежи и девойки


Какъв е проблемът с твоето гадже и твоите родители? Ще кажат, че не е подходящ/а за теб ли? Ако това са твоите опасения, помисли дали майка ти и баща ти случайно нямат право.

Сигурно ти се е случвало да виждаш, че твой/я прия-тел/ка се е забил/а с най-неподходящото за него/ нея момиче/момче. Той/тя не е давал и дума да му се каже срещу нея/него и ти си се молил/а единствено да му/й дойде здравият разум. Така си е – влюбеният често оглупява и не може да прецени трезво партньора си.

Та в този смисъл вашите може и да имат право да смятат твоя приятел/ка за неподходящ/а. Самият факт, че очакваш да реагират остро или те е срам да им представиш половинката си, е сигнал, че има проблем. Най-напред се замисли защо твоите родители биха подскочили при това запознанство. Помоли приятел или най-добре друг възрастен да ти помогне в тази преценка, защото отстрани се вижда по-ясно и по-обективно.

Ти ще кажеш, че вашите и да искат, не могат да са обективни, понеже вечно са недоволни от теб и твоите избори. Ако си сигурен, че това е вярно, поговори си с тях. Защото проблемът между вас е по-голям. Днес ще са недоволни от избора ти на гадже, утре – на професия и т.н. Имате дефицити в общуването и в сериозен разговор трябва да поискаш повече доверие. Понякога родителите забравят, че децата им са пораснали.

Ако пък те е срам да запознаеш вашите с гаджето, защото чувстваш, че ситуацията ще е неловка – та нали все още те смятат за малък/а, преодолей го

Повечето тийнейджъри си умират да докажат пред света и пред родителите си, че са вече пораснали, че са възрастни хора. Но има и такива, които чувстват, че тяхното порастване ще нарани родителите им. Може би ти си от вторите. Използвай тази ситуация, за да го превъзмогнеш. Колкото по-естествено се държиш, толкова по-лесно ще превъзмогнат и вашите очевидния факт, че си пораснал/а. А това, че имаш гадже, всъщност е добра новина, не забравяй!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар