Ето какво трябва да направите, за да повишите производителността на работа!

За да повишите производителността на работа трябва да работите яко един час, и след това да почивате активно поне 15-17 минути


В проучване, направено със софтуерно приложение за проследяване на времето и производителността, е доказано, че най-ефективни са „спринтовете“ – 52 минути работа и после 17 минути почивка.

Най-добре ще ви освежи излизане от офиса да се поразтъпчете на чист въздух. Но ако не можете или не искате да се разхождате навън, пийте кафе и поговорете с приятни колеги, препоръчва Тара Суорт, невролог и треньор по лидерство.

Има вероятност началникът ви да не разбере научно обоснованите ви мотиви да си вземате малка почивка на всеки час и половина работа. Е, тогава си останете на бюрото, но си разпределете времето така, че да се отморите. Заемете се с нещо, което е различно от основната ви работа и ви носи допълнителна енергия, съветва Лора Вандеркам, експерт по управление на времето. Например свършете приятна служебна задача -обадете се на колега или партньор, когото харесвате, прочетете интересен документ, който не изисква голяма концентрация, прегледайте си пощата. Превключването ще позволи после отново да се съсредоточите.

Каквото и да смята шефът ви, вие имате отговорност първо пред себе си. А тя е да си правите междучасия според индивидуалните си способности за продуктивност, така че максимално добре да си изпълнявате задълженията. По възможност за 8 часа 5 дни в седмицата. Нали за толкова ви плащат.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар