Теодора Стефанова: Разцветът на България ще дойде през 2025 година

промоции

Прочетете какво казва ясновидката на Берлускони

Разцветът на България се очаква да дойде през 2025 г, когато ще се върнат повечето млади, отишли да учат в чужбина.

Това предрича ясновидката Теодора Стефанова.

Крачки

Преди разцвета обаче ще трябва да изминем много важни крачки. Първата е тазгодишната отговорност – да сме домакини на европредседателството.

„Всички ще погледнат на страната ни по нов начин и ще влезем по-бързо в еврозоната“, обяснява Теодора. Доброто лице, което ще получим от европредседателството, ще се отрази и в

Теодора Стефанова

Ясновидката Теодора Стефанова

активното инвестиране в страната от чужбина. Това ще предизвика силен подем на рекламата и туризма у нас.

В България ще се разкрият много нови работни места, допълва ясновидката. Очаква се много от запустелите места да се оживят. „Тази година и следващата 2019 г. България ще има сериозен принос и за справянето с емигрантската вълна. Ще се приемат и много важни енергийни проекти“, разкрива още Стефанова.

Инцидент

Способностите на Теодора Стефанова са известни из цял свят. Получава ги при катастрофа преди 33 години. След като е в кома 18 дни „В главата ми започна да звучи един глас, който не млъкваше нито през деня, нито през нощта. Гласът ми каза, че се казва Унилсън и идва от планетата Ванфим“, разказва самата тя. Оттогава досега двамата са направили редица знакови предсказания, пише „Телеграф“.

Теодора се прочува наистина след срещата си с Берлускони, когато му предрича, че ще стане премиер. Той от своя страна й казва, че ако това стане, ще бъде във всяко телевизионно предаване в Италия. Така и става. Стефанова е била близка още с Джани Версаче, когото също предупреждава, че ще има неприятности.

За всичките си знакови срещи и историята на живота си и още предсказания, Стефанова разказва в книга, наречена „Осмото чувство: Ключът към вселената“, която излезе на 8-и ноември миналата година.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар