Какви ще са тенденциите в интериора през 2018-а година?

3D декорът ще е сред предпочитаните акценти в интериорния дизайн и тази година, категорични са експертите в областта

Тепърва се очаква на пазара да се появят нови архитектурни орнаменти, създаващи илюзията за по-голямо пространство, което прави дома по-уютен и комфортен.

Картини

Най-лесно ефектът се постига с картини, съставени от множество модули. Комплект от 5 правоъгълни рамки с платно, с различна големина съставят цялостния образ, като се използват по-ярки цветове и дори може да е едноцветно. В този случай просто се виждат всички нюанси и се постига дълбочина на изображението.

Паното е подходящо за големите стаи, затова се препоръчва всекидневната. Макар тенденциите да сочат виолетовите нюанси като доминиращи тази година, ако останалият интериор

3Д панел

3Д панелите са модерни

не съвпада с тях, спокойно може да насочите вниманието си към други цветове, отговарящи на стила в дома ви.

По-професионалното решение са 3D панели за стена, като един квадрат с размери 50/50 см излиза 6 лева. Тук можем да сме много изобретателни, като си поръчаме само една-две плоскости или покрием цялата стена с панели. Ако искате триизмерният им ефект да се засили, може да изберете подходящо осветление. Важно е да знаете, че панелите могат да се монтират директно върху стари тапети, деколин, боядисани стени и всякакви други повърхности. Повечето от тях са с фабрично бял цвят и след монтажа се боядисват по избор.

Параван

Спалнята пък можем да оборудваме с параван. Разбира се, не стандартен, а висящ. Това е отличен начин да разчупим пространството и в същото време да декорираме стаята. Те са леки, с красиви форми и са интересен и модерен начин да се отдели визуално пространството, без да се губи светлина и място.

Като ще има революция в дизайна, то е добре да стигнем до крайност и да изберем по-ярък цвят с по-абстрактни форми, пише „Телеграф“. Параваните, приличащи на ефирна дантела, са най-подходящи за романтичната стая. Зад тях можем да създадем кът за четене или ако имаме бюро, да го сложим зад него, за да отделим работата от почивката.

Желателно е параванът да се постави в светлата част на стаята. Светлината и изрязаните форми на паравана допринасят за ефекта. Възможно е да изберете всекидневната или кухнята, ако разполагате с достатъчно място и ако параванът подхожда на интериора.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар