Съвети: Как да направим вилата по-уютна и комфортна?

Можете да направите кът, който да изобилства от различни дървени мебели и аксесоари

Началото на годината често носи желание за промени или стилови нововъведения в дома. Въпреки, че влагаме цялото си старание да допринесем за домашния уют, вилата също заслужава внимание.

Извънградските къщи са мястото, в което отсядаме, когато сме в отпуск и не сме натоварени с професионалните си задължения, затова е необходимо да ги направим уютни и комфортни.

Кожа

вилата

Престоят на вилата винаги се свързва с положителни емоции

Рустик стилът се свързва с наличието на аксесоари, изработени или декорирани с естествени материали като лен, памук, вълна, ратан, желязо, глина и кожа. Дървените и кожени мебели създават чувство на топлина, това е перфектният завършек на този вид интериор, според домакините.

Ако стопанисвате вила ви препоръчваме да я обзаведете именно в популярния „селски стил“. Облицовайте фотьойлите или табуретките в кожа. Нашият съвет е да заложите на цветове като кафяво, бежово или шампанско.

Тъмните нюанси от тази гама са дори по-предпочитани, тъй като по-трудно се замърсяват. Можете да поставите акцент върху кожен диван или дървен люлеещ се стол. Ако не сте почитатели на кожата и не желаете да обличате мебелите си в нея, може да вмъкнете фини елементи в сувенирите или картините, които отново ще загатват за присъствието й.

Уют

Повечето извънградски къщи се отопляват с жив огън, което е част от рустик стила. Възможно е да наредите част от дървата като колона в единия ъгъл или да ги разпределите равномерно под камината, ако пространството го позволява. Направете кът, който изобилства от различни дървени мебели и аксесоари. Гарантираме ви, че ще получите единствено комплименти за стореното.

Ако притежавате голяма картина, не е нужно да я окачвате на стената, достатъчно е да я подпрете на видимо място, пише „Тeлегрaф“. До камината повече от отлично ще стои ефектна кошница, която може да използвате по редица начини – да наредите изкуствени цветя, да поставите най-четените книги или неща, които често ви трябват.

Украсете празните рафтове със свещи. Ако не разполагате с нужното пространство и нямате място за секция или шкафове във всекидневната, може да закупите маса със скрита долна повърхност, чиято площ да използвате по предназначение.

Лично

Престоят на вилата се свързва с положителни емоции, всеки се прибира от там отпочинал и зареден с нови сили и това се дължи не само на чистия въздух. Важно е да отделите необходимото време за интериорния дизайн на вашата спалня.

Изберете подходящия цвят, с който да боядисате стените, възможно е да са два, условието е да не са ярки. Оставете старите възглавници с различни размери, те подсилват „винтидж“ усещането. Може да ги оставите на леглото или да ги натрупате в единия ъгъл на стаята. Добър вариант е да поставите няколко нощни лампи.

За столче може да използвате пън. Растителността също е важен елемент. Ако умеете да се грижите за живи цветя, то почти задължително е едно от тях да се намира в спалнята.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар