На уикенд с приятелки: как съпругът да приеме отсъствието ви без драми?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Твърде вероятно е съпругът ви или любимият да се притеснява как ще се оправи два дни сам или и с децата

съпругът
Затова се погрижете вкъщи всичко да е подредено, да им приготвите дрехите и да им оставите за ядене. А най-добре вижте дали не можете да пласирате наследниците на гости при баба и дядо. В никакъв случай не възлагайте задачи, който съпругът ви да свърши, докато ви няма. Това ще го подразни, и с право.
Мъжът ви може да се тревожи и за вас, затова много подробно обяснете къде отивате и му покажете в интернет.

Разкажете как ще стигнете и как ще се върнете. Ако иска, нека той ви закара и прибере, хем ще се запознае на място с обстановката. Обещайте редовно да се обаждате.

Всичко това ще ви помогне и ако е ревнив

В смисъл, ревнува ви от мъже, не от приятелките ви. Всъщност този проблем е сериозен и значително по-голям от цупене заради един уикенд. Щом той ви няма доверие за двата дни с близките ви жени, вероятно прави истинска драма заради служебно пътуване или дори за всекидневното ви общуване с колеги. Добре си помислете как да се справите с ревността му – тя е тормоз и за двамата.

За да я парирате поне за този уикенд, подробно опишете какво планирате да правите. У него не бива да останат някакви съмнения, че освен приятелките ви ще има още някого с вас. А като отидете, често му пращайте снимки. Ще вижда, че наоколо няма съмнителни хора от другия пол, и може би ще се успокои. Е, гледайте наистина да няма.

Малко по-трудно ще е при положение, че в компанията влиза приятелка, към която той има някакви морални възражения. Съвсем сложно ще е, ако всичките са необвързани. В главата му като нищо ще се яви подозрение, че могат да ви увлекат в греховни забавления. Затова се погрижете в групата да има поне една жена, към която той изпитва доверие, защото е като вас – с мъж и семейство.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар