Мъжете от всички зодии си имат слаби страни – разберете кои са те!

промоции

Мъжете от всички зодии имат слаби страни. Добре е да ги знаете, преди да решите да се обвържете трайно

слаби страни
Познаването на тези слабости и фобии е много полезно, за да изградите линия на поведение, заобикаляйки острите ъгли и убеждавайки избраника си, че няма да намери по-разбираща спътничка от вас.

ОВЕН

Овните не се страхуват нито от трудности, нито от житейска борба. Но тези железни господа имат скрити страхове. Мъжете Овни се страхуват от семейния живот, от задълженията пред близките хора, понякога дори и от собствените си чувства. Защото привързаността към жената може да застраши личната им свобода! Именно това кара Овена да отлага дълго решението да отведе любимата в гражданското, да отгледа деца. Ако сте сигурни, че именно Овен.трябва да стане спътник в живота ви, не го притискайте, а ненатрапчиво го доведете до нужните решения. Нека си мисли, че сам е направил избора.

ТЕЛЕЦ

С уравновесения Телец-домошар жената се чувства като зад каменна стена. И дребните неприятности едва ли ще го извадят от равновесие. Но сериозните проблеми могат силно да подкопаят вярата му в себе си. В това състояние Телецът става затворен и алчен. Престава да прави подаръци, да кани в ресторант. Не му се сърдете, защото парите му дават чувство за сигурност и икономисвайки ги, той се опипва да си върне самоувереността. Ще постъпите мъдро, ако в труден период не изисквате от него внимание и грижа, а самите вие го подкрепяте. Тогава той ще разбере, че именно вие сте неговата половинка.

БЛИЗНАЦИ

Мъжете Близнаци се страхуват като от огън от еднообразието. Те търсят нови познанства, битът и всекидневните задължения за тях са въплъщение на скуката. Кошмарът на мъжа Близнаци е жена, която го кара да пазарува и да ремонтира жилището. Уви, мъжете от този знак не се отнасят към домошарите и майсторите със златни ръце, на които всичко им спори. За да не бъде помрачен съвместният ви живот от конфликти, не стоварвайте домакинските задължения на партньора Близнак.

РАК

Мъжете Раци могат да се страхуват от тъмното, от бурята, от битовите неудобства, от физическа болка, дори от лекари. Добре е грижата за здравето им да поеме тяхната спътничка. Затова пък те не изпитват страх от неща, от които се боят други представители на силния пол: издръжката на семейство, раждането на деца, емоционална близост с любимата жена Спътниците на Раците ще трябва да играят двояка роля: да защитават мъжа си от детските му страхове, както го прави грижовната му майка, но и да му позволяват да бъде глава на семейството.

ЛЪВ

Лъвовете изпитват подсъзнателен страх да не останат без вниманието на околните. Като въздуха са им нужни възхищение и признание. Именно това предизвиква желанието да се перчат пред всички, да са в центъра на вниманието на приятели, колеги, делови партньори. На купона вашият Лъв бързо ще прикове всички погледи, увлечено ще беседва, ще, забавлява жените. Ако сте ревниви и обидчиви, значи Лъвът не е героят на вашия роман. Мъжът от този знак ще донесе щастие на жена, която като него е убедена, че слънцето трябва да свети за всички.

ДЕВА

Недоверчивите Деви се страхуват да не бъдат излъгани. Тези мъже имат слаба интуиция и не могат като другите по очите да се убедят в искреността на думите и чувствата. Трябва да им се обяснява, а още по-добре да им се доказва с конкретни дела. Ако за другите доказателство за любов е искрящият поглед, то за Девата това е навреме приготвената закуска и почистеното и подредено жилище. За да живеете редом с Дева, не трябва да сте прекадено романтична. Щастието с него ще намери жена с трезв ум, която, както него, не вярва прекалено на чувствата.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар