Мъжете от всички зодии си имат слаби страни – разберете кои са те! (ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Мъжете са определяни като силния пол, а жените са слабият. Но се оказва, че и силният пол има множество слаби страни

слаби страни
ВЕЗНИ

Мъжете от този знак се опасяват да не се окажат в ситуация, където няма на кого да прехвърлят отговорността и ще се наложи да решават всичко сами. Те имат нужда някой да им помага, подсказва, да ги съветва. И се случва да встъпват в съюз не поради влюбеност, а от страх да не останат сами. Везните имат нужда постоянно да разговарят с някого, да се усмихват на някого, да улавят нечий топъл поглед. Когато се скара с любимата, мъжът от този знак не отлага помирението. Иначе ще се отправи да търси онази, в чиито очи ще види толкова необходимата му заинтересованост.

СКОРПИОН

Мъжът Скорпион не показва на никого слабостите си, но разбира се, ги има. Дълбоко скритият страх на Скорпиона е опасението да не изгуби психологическа власт над хората. В това число и над любимата жена. Той е свикнал да манипулира емоциите на своята избраница, да си играе с чувствата й. Затова мъжете от този знак не създават трайни отношения с жени със силен и независим характер. И дори сексуалното привличане не може да накара Скорпиона да свърже живота си с жена, чиито чувства не може да управлява.

СТРЕЛЕЦ

Мъжете от този знак се страхуват да не изглеждат смешни, държат се важно и самоуверено. Ако обичате да се шегувате с приятелите си, дори не си го помисляйте по отношение на Стрелеца. Авторитета и самоуважението си той цени най-много от всичко. Затова допуска до себе си жена, която поне малкр да го гледа от долу нагоре. Този мъж е може би единственият в Зодиака, който може да се раздели с половинката си, ако разногласията им са на идейна почва.

КОЗИРОГ

Козирозите се страхуват от неизвестното. Биха искали да предвидят събитията години напред, да не правят грешки, да подчинят обстоятелствата. Всичко, което излиза извън планирания ритъм, ги тревожи и напряга. А най-много от всичко Козирозите се страхуват от непредсказуемостта в личния живот, в сферата на чувствата. Те са строги към пакостите на децата си, не прощават и дребните простъпки на съпругите си. На спътницата на Козирога й се налага цял живот да доказва, че тя няма да му създава проблеми, няма да му даде повод да се страхува за стабилността на отношенията им.

ВОДОЛЕЙ

Водолеят с радост ще прехвърли другиму въпросите, свързани с парите, вещите, недвижимостта. Съпругата на Водолея ще трябва сама да помисли за покупката или размяната на жилището, да наема майстори за ремонт, да купува мебели. А той по-скоро ще даде назаем пари на приятели, отколкото да се бръкне за скъп подарък за жената или тъщата. Може да похарчи голяма сума за покупка на най-новия модел компютър за себе си, докато жена му отдавна мрънка за миялна машина. Ако търсите мъж, който да ви обезпечи, да ви обсипе с подаръци, сериозно помислете, преди да се свържете с Водолей.

РИБИ

От Рибите няма да чуйте думите „да“ или „не“. Вместо това те казват: „Не зная“, „Ще видим“. Държат близките си в неведение по повод плановете и чувствата си. Но го правят не защото искат съзнателно да измамят някого. Просто и самите те обикновено не знаят как ще завършат проектите и отношенията им. Ако искате да бъдете с такъв човек, не изисквайте от него окончателни решения, а плувайте в живота редом с него. Ако го притискате и изисквате отговорност, той или ще се разболее на нервна почва, или ще отплува в друго пристанище, където ще се чувства комфортно.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар