Диагноза по сънищата: вижте какво сънувате и разберете каква болест би могла да те измъчва

промоции

Ако често сънувате, че сте бременни или раждате, най-вероятно по този начин се проявяват нарушения на мозъчното кръвообращение

сънувате
Тесните или скъсани шапки насън могат да се тълкуват като настъпващи склеротични изменения в съдовете на главния мозък.

Ако се сънувате често съвършено голи на публично място, направете подробен биохимичен анализ на кръвта и особено старателно проверете функцията на черния дроб.

Ако ви се струва, че лежите в някаква „опаковка” и не можете да мръднете нито ръка, нито крак, най-вероятно нощем при вас настъпва кратковременно спиране на дишането, което само по себе си е крайно опасно. Непременно посетете невролог!

При болести на белите дробове хората често се задъхват насън от притискаща гърдите им тежест, опитват се да пълзят през тунел, но засядат в него. Понякога сънуват тесни в раменете дрехи

Но за най-сериозните заболявания говорят сънищата с участието на сурово месо. Невропси-холози твърдят, че често присънилото ви се парче сурово месо има формата на заболелия орган. Ако не сте успели да разгледате добре в съня си формата на парче свинско, купено от пазара, помнете, че в повечето случаи „месните” сънища говорят за поражения на бъбреците, черния дроб и червата.

Друг сън, който стопроцентово предвещава болест, е свързан с падането или чупенето на зъби. Той говори именно за проблеми със зъбите или просто с устната кухина.

Разбира се, причината за неприятния сън може да бъде не само заболяване, но и неудобното легло или позата на спящия, както и липсата на свеж въздух в стаята. Затова не е необходимо да биете тревога още след първото предупреждаващо известие. Ако обаче един и същи сън се повтаря неколкократно, отидете на лекар.

Често сънувате, че тежко боледувате, пиете лекарства, правите компреси и ходите по лекари? Поздравления! Изследвания показват, че това сънуват най-често имат абсолютно здравите хора.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар