Магически ритуали за прочистване на отрицателната енергия при миене на съдове и почистване на обувки

Магическият ритуал по почистването на обувките е свързан с това, че с тях вървим по улиците, където се движат много други хора

обувките
С праха върху обувките си събираме и донасяме у дома проблеми и обстоятелства, които изобщо не ни засягат. Затова уличният прах и мръсотия е задължително да се избърсват дори и на улицата да е сухо.

МИЕНЕ НА СЪДОВЕ

От съдовете зависи доколко чиста ще е храната ни. Нужно е почистване във всякакъв смисъл: и физически, и енергийно. Затова никога не оставяйте съдовете да киснат в мивката, привличайки всякаква гадост. Миите ги веднага след хранене. А ако бързате сутрин за работа и нямате време, залейте ги поне с вода – тя задържа негативните енергии. Но не оставяйте немити съдове за през нощта, когато енергетичният негатив е особено активен.

Що се отнася до мивката, тя е своего рода кошче за боклук за ненужната енергетика. За-щото, когато почистваме дома и изтриваме праха, изплакваме парцала в мивката. Следователно след почистване там се натрупва много мръсотия. Тоест самата мивка трябва непременно да се измие, след като сме въвели ред в жилището. Наливайки вода в нея, можете да си представите, че негативът от целия дом плува в тази мивка, следователно трябва старателно да го отмиете от стените. В самия край, при изплакването, помислете, че всичко ненужно, което е било събрано в нея, се излива в канала и отплува далече-далече. С това почистването на дома може да приключи.

Да се върнем на съдовете: за да са чисти, трябва да привлечете не само водата и миещите препарати, но и светлината. Ако слънцето свети в кухненските прозорци, а навън е лято, можете да отворите прозореца. Ако на улицата е студено и мрачно или в кухнята изобщо не влиза слънце, включете цялото възможно осветление и оставяйки мокрите съдове на сушилката или кърпата (под светлината), произнесете следното заклинание: „Светлината блика по чиниите – дълбоки и плитки, танцува върху лъжиците и чашите и носи мир на домочадието. Светлината сияе, блести, изчиства съдовете. Мръсотията си е отишла, а с нея и мракът. Да бъде!”

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар