Това е историята на прокълнатото „ПОРШЕ“ на Джеймс Дийн – колата, която уби актьора

Историята на американския актьор Джеймс Дийн е наистина достойна за филм


Той катастрофира със своето „Порше 550“ буквално на празен път, сблъсквайки се челно с внезапно изскочила кола. Освен загиналия актьор няма други пострадали в аварията, но след това съдбата застига всички участници в инцидента.

След няколко неуспешни опита за самоубийство спътникът на Дийн загива в катастрофа, а шофьорът на другата кола умира от рак на белите дробове. Всичко свързано с фаталното „Порше“ и с нейния собственик, се превръща в звено от една мистериозна верига. Съдете сами.

На снимките на филма „Гигант“ като социална реклама Дийн предупреждава младежите да не карат бързо. Но прави лапсус и вместо фразата „Животът, който ще спасиш, може да се окаже твоят собствен“ той произнася: .Животът, който ще спасиш, може да се окаже моят“.

В последното си пътуване Дийн не трябва да кара тази кола – предвидено е тя да бъде откарана на специална платформа. А гаражът, в който ремонтират „Порше“-то, изгаря при пожар.

Автомобилът на Джеймс Дийн е показан като забележителност в Сакраменто, но колата пада от подиума и смазва крака на случаен зрител, преминаващ наблизо. По-късно колата сама се разпада на 11 части.

20 години след фаталната авария поклонничка на актьора купува „Порше“-то и го възстановява. Тя решава да повтори последния маршрут на Джеймс Дийн, за да разбере какво се е случило с кумира й. Дамата загива при загадъчни обстоятелства като Дийн на същия участък от пътя.

Последното известно за „Порше“-то убиец е, че американските полицаи го показват из страната като пропаганда на умереното каране. Във Флорида обаче колата изчезва безследно. Може би все още продължава да върши черното си дело някъде из Америка…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар