Успях да разведа сина си, но сега съжалявам за това

57yr old Sue Downes,a learning disabilities support worker from Great Cornard Suffolk.Case study for teeth grinding feature.


Наместо да стане по-добре, той тръгна по лош път и си съсипа живота

Ще ви призная, че направих една голяма грешка, за която няма да си простя цял живот. Когато преди 12 години синът му доведе снахата, веднага не я харесах. Мислех, че не му е времето – беше само на 21 години, не беше се изучил, животът беше пред него. Да, като всяка майка ревнувах и сигурно съм мислела, че никоя не е достойна. Момичето беше едно такова свито, невзрачно, бях сигурна, че синът ми заслужава нещо много по-добро.

И така, не мога да кажа, че бях добра с нея. Заради финансови причини те бяха принудени да живеят с нас и сега си признавам, че успях да направя живота й черен. Манипулирах него така, че винаги да направя така, че да се скарат, а той беше сигурен винаги, че аз съм била правата. И така след десет години снахата не издържа и се изнесе с детето.

За съжаление радостта ми не продължи дълго. След като го напусна, синът ми се промени, но не както си мислех, а на лошо. Събра се с лоши приятели, пият всяка вечер, прибира се в малките часове или пък изобщо не се прибира. Понякога идва с някакви жени, които са си направо леки жени и сравнение с тях снахата беше идеална. Но вече е късно, тя се е събрала с един мъж, който е приел детето, и няма никакво намерение да се завръща.

Стоянка К., Шумен

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар