Всичко за бала: Момчета, подгответе се за епилацията у дома!

Има различни начини за премахване на нежеланото окосмяване, като все повече мъже се епилират не само подмишниците и интимните зони, но и по гърдите, герба, краката и дори ръцете. Ако никога досега не сте го правили, не бързайте да пробвате с кола маска, защото болката може да ви откаже завинаги. По-добре започнете с бръснене – има бо­гат избор на козметични средства 3а преди и след бръснене, така че може да се доверите на този метод не само 3а лицето, но и 3а тялото. Друг, малко по-траен вариант са кремовете депилатоари, които умъртвяват косъмчетата в основата, а има и различни продукти за различните части на тялото, съветва абитуриентите в последния си брой сп. „Всичко за жената”.

След като сте се приложили някой от горните два метода, можете (без 9а чакате космите да пораснат, 3а да намалите болката) да пробвате кола маска или специални ленти. Плюсът е, че обез­космяването е по-трайно – до две или дори три седмици, а и се избягва вратстването на косъмчета и кожните раздразнения, които често се полу­чават при бръсненето. Най-добре е обаче да не го правите в домашни условия, а да посетите салон, където да се оставите в ръцете на специалист. Още по-траен резултат ще постигнете с лазер­ната или фотоепилация. Някои мъже я прилагат дори по лицето си, но ние не го препоръчваме.

Заложете на брадата!

Тази пролет модните експерти са категорични – мъжете задължително трябва да са с брада. Но не буйна, а леко набола, най-добре тридневна, която ще ви придаде небрежен секси вид. „Катинарчето“ също остава актуално – съвсем леко и добре поддържано.

Не следвайте мода в ароматите

Изборът на аромат е изцяло ваш. По-добре не се влияйте особено от модните тенденции, а изберете такъв, с който ще се чувствате добре. Не прекалявай­те с количеството, ако парфюмът е с пулверизатор, две пръскания са напълно достатъчни (на шията и китките – там, където кръвта пул­сира). Идеалният вариант е да полз­вате козметични средства от една линия, за да се допълват, вместо да се получава смесване на ухания

Всичко за бала: Внимание момчета, какво не бива да правите точно преди бала!

Как се прави кола маска на гърди на мъж:

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар