Трикове от Холивуд: Как да се гримираме като истинска звезда?

Да се учим от знаменитостите да скриваме недостатъците си

И те са жени като всички нас, но пленяват с чар и красота, дори и когато имат несъвършенства по лицето.

Просто всяка си има тайни за красивия външен вид и умелия грим. Можем да прибегнем до техните

Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър разчита на пудрите

хитринки в макиажа.

Сара Джесика Паркър разчита на пудрите

Актрисата няма перфектно лице и често й се налага да прикрива големия си нос, като поставя акцент на очите. По този начин визуално ги уголемява и привлича вниманието върху тях.

1. Използва винаги тонална козметика – крем, пудра и фон дьо тен с полутон по-тъмни от цвета на кожата й.

2. За да намали зрителното възприятие на гърбавия си издължен нос, върху неговата изпъкнала част нанася пудра, идентична с цвета на лицето. От двете страни на изпъкналата част на носа слага две паралелни линии в леко по-тъмен нюанс. Бъдете внимателни при нанасянето им, защото те влияят на ширината на носа. Колкото по-раздалечени са тези тъмни линии, толкова по-широк изглежда носът.

3. За да не бъде границата между различните оттенъци забележима, необходимо е отгоре да се сложи еднаква пудра, но лека, за да не се прикрие напълно направената корекция. Препоръчително е за целта да се използва прозрачна пудра.

Гуинет Полтроу е грижлива към червилата

Проблемът на холивудската звезда са тънките устни, които състаряват лицето й. Тя умело коригира формата на устата с перфектен грим.

1. Никога не трябва да използвате в подобен случай тъмно червило, защото то още повече ще подчертае малките устни. Другата крайност – светлите червила, също е нежелателна и трябва да се избягва. Те правят устните невидими и ги сливат с лицето. Оптималните цветове за червило са прасковеният и тъмнорозовият.

2. Използвайте задължително базов цвят за основа. С него очертайте устата, като излезете 7 мм извън контура, но не повече. Отгоре с молив запълнете повърхността на устните и едва тогава сложете червилото.

3. Задължително е накрая да накарате устните ви да блеснат с гланц, защото това им придава допълнителен обем и шик.

Сандра Бълок акцентира на сенките и спиралата

Холивудската прима има твърде приближени едно към друго очи, между които разстоянието е по-малко от общоприетото, пише“Журнал“. Звездата разчита на добрия грим, за да преодолее този недостатък във визията си.

1. Започнете грима на очите със светлите тонове – нанесете сенките на целия участък от миглите до веждите.

2. Едва тогава идва ред на средните по яркост тонове – нанесете ги в средата на горния клепач и се движете към външния ъгъл на окото.

3. Най-тъмните сенки се поставят във външния ъгъл на клепача и свивката на окото. Можете да излезете извън него, за да направите очите по-големи.

4. Накрая се нанася тушът, като е най-добре линията да се започне от средата на окото и да се продължи към края. Добре нанесената спирала за мигли има своята роля в уголемяването на окото.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар