Трикове за впечатляващ грим – ето какво трябва да направите (стъпка по стъпка)

Да се гримирате така, че лицето ви да засияе, сякаш е нежно целунато от слънчевите лъчи, изобщо не е трудно. Трябва само да познавате някои трикове, за да постигнете този впечатляващ ефект.

Достатъчни са няколко часа упражнения пред огледалото и ще изглеждате наистина зашеметяващо.

гримиране

Трикове за впечатляващ грим

Положителното на този тип грим е, че изглежда добре както през деня, така и през нощта. Само трябва да подсилите леко ефекта, преди да излезете вечер, и сте готови. Освен това такъв тип грим пасва почти на всяка дреха, с много малко изключения.

Два нюанса пудра

– Така ще успеете да моделирате лицето и да коригирате несъвършенствата. Ето как да прикриете някои от по-често срещаните недостатъци: двойната брадичка напудрете с по-тъмен нюанс. Така тя ще потъне в сянка.

Но внимавайте с рязката граница. Пудрата трябва плавно да изсветлява към шията, за да стои естествено;

– големите и щръкнали уши също напудрете с по-тъмно, за да отклоните вниманието от тях;

– ако лицето ви е твърде кръгло, може да го моделирате, като съвсем нежно потъмните долната част. За да ви е по-лесно, следвайте линиите на триъгълника, който се образува, като прокарате въображаема линия от долната част на ухото, крайчетата на устата и долната челюст под кътниците;

– прекалено заострения нос „тупнете“ много леко и не повече от веднъж с широка четка, която е преминала деликатно през по-тъмната пудра;

– под очите използвайте само светли нюанси, за да ги „отворите“.

Бляскав руж

Няма значение дали е класически руж или под формата на перли, важно е да го нанесете на точните места.

При грим „целуната от слънцето“ трябва да използвате по-бляскави нюанси, в бронзово-керемидената гама. А за още повече ефект използвайте няколко цвята. Така ще оформите идеални скули.

Ружа, независимо от вида, нанесете с широка четка с естествен косъм. Прокарайте мислено четката от долната ноздра хоризонтално към периферията на лицето и спрете ръката, когато стигнете точката, която е точно в средата на долния клепач.

Съвсем нежно „нарисувайте“ облак от по-светлия нюанс руж и внимателно го изтеглете по скулата настрани и нагоре. За да дооформите скулата, използвайте по-тясна четка и по-тъмен нюанс. Минете точно под скулата, преливайки леко, за да не стои като черта. Внимание!

Бронзовият грим не означава руж в тъмни нюанси. За повече ефект може да поставите съвсем леко от светлия руж върху брадичката и в средата на челото. Така лицето ще придобие повече релеф.

Очите в платно

Няма нужда да отрупвате клепачите с много грим. През лятото той буквално тежи на очите. А и не стои много добре. При ефекта, който търсим, клепачите са съвсем леко докоснати, пише“Жуpнaл“. Сенките в златисти, бронзови, медни и всички топли бляскави нюанси са идеални за тази цел. Повече не ви е необходимо. За вечер просто подсилете блясъка с по-наситен пигмент и добавете спирала на миглите.

Коралови устни

През деня изберете прозрачен гланц или съвсем лек коралов нюанс. Така ще дадете обем и нежен цвят на устните, но няма да акцентирате върху тях. За вечер подсилете цвета. А за секси блясък докоснете леко центъра на долната и горната устна с прозрачен гланц.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар