Къде се насочва първият поглед на една жена към един мъж? И какво говори това за характера й…

Не става дума за подчертан интерес, а за случайния пръв поглед, който отправяте към мъжа отсреща, без много да се замисляте или да влагате по-специални чувства (и най-вече задни помисли) в това действие. Според италиански психолози това разкрива доста точно някои черти от женския характер.

Къде гледате

Очи

Поглеждате първо очите му и едва след това отправяте поглед към други части на тялото му.

Вие сте чувствителна и лесно впечатляваща се натура. Имате щедро сърце и с готовност бихте разделили и последния си залък с непознат, ако съдбата му ви трогне. В същото време сте страстна, отдаваща се жена, за каквато всеки мъж би мечтал. Но това не ви прави повърхностна. Напротив – способна сте на дълбоки и трайни чувства.

Не може да се отрече обаче, че въздействате на мъжете. Много често те се обръщат след вас. И не защото сте идеалната красавица, а защото притежавате харизма, на която не могат да устоят.

За съжаление, любителите на кратките връзки и бързите флиртове ще останат разочаровани. Вие не сте техният човек. Когато един мъж ви спре погледа, то означава, че не е било заради външност.

В човека срещу себе си вие търсите вътрешната красота, хармонията на душата, магнетизма, които всъщност ясно могат да бъдат видени в очите. Може би точно заради това инстинктивно вие поглеждате първо именно тях.

Уста


Без да се замисляте, отправяте поглед към устните на мъжа, който стои срещу вас.

Вие сте общителна и креативна личност. Освен това притежавате много приятно чувство за хумор, което ви печели приятели и обожатели с лекота. Имате разностранни интереси, които често ви тласкат в една или друга посока, напълно несъвместими помежду си. Но пък съумявате така да се организирате, че да се справите и с двете. Това се дължи и на неизчерпаемите ви запаси от енергия, а и на страстта, която влагате във всичко, с което се захващате – било то работа или любов. Кой би предположил, че зад всичко това се крие една много романтична и нежна жена? Такава всъщност ставате с човека, който успее да спечели сърцето ви. Вие категорично държите на моногамните, продължителни връзки, основани на искре­ност и взаимно доверие. И нещо любопитно. Вероятно едно от многото ви увлечения е кулинарията. Обожавате да експериментирате 8 кухнята и да работите с храна. Което всъщност обяснява защо първо поглеждате устата на мъжа. Вие просто си представяте какво бихте приготвили за него.

Ръце

Мигновено ви привличат неговите ръце. Поглеждате първо към тях, без да влагате специални чувства.

Вие сте практична жена, която знае какво иска от живота и как да го постигне. Щастлива сте, когато имате партньор до себе си, който знае какво да прави с ръцете си и най-вече – къде по тялото ви да ги постави. Не всичко обаче опира до секса.

И вие изключително добре осъзнавате това. Харесват ви неговото галене и умелите му действия с ръцете, но изискванията ви за партньор в живота далеч не се изчерпват само с това. За вас е много важно мъжът както да умее да върши типично мъжки занимания по дома (например да екове сам етажерка за кухнята), така и да ви помага в най-обикновената и тривиална домакинска дейност (да изхвърли боклука например). Какво означава всичко това? Освен практична, вие сте също така доста разглезена жена, която обича да й угаждат във всичко и да я носят (в буквалния и преносния смисъл) на ръце. Ето това е връзката с ръцете му, които първосигнално привличат погледа ви.

Корем

Заглеждате се точно там и може би си представяте дали има ясно изразени плочки под блузата.

Много сте педантична и прецизна във всичко, което правите. Дали ще бъде работа, удоволствие или нещо по дома, обичате да го изпипате до най-малката подробност. И обикновено не търсите чужда помощ, защото доста добре планирате всяка своя стъпка, така че да ви стигнат и времето, и силите, и възможностите разбира се. Роден естет, вие обичате да се обграждате с красиви предмети, често измайсторени от вас самата. Хармонията е едно от най-важните неща в живота, към които се стремите и без които трудно бихте съществували. Може да се каже, че сте работохолик – обичате да сте заета постоянно и не търпите излежаването. Също така от вас би излязъл един доста добър лидер, тъй като винаги имате решения за проблемите и умеете да увличате хората. Държите партньорът ви да бъде също толкова упорит и постоянен. Как ще познаете това? Ленивият мъж няма как да има плочки по корема, нали?

Задни части

Може да не изглежда много прилично, но вие успявате да погледнете крадешком към тази част от неговото тяло. Весела, открита, честна и много страстна персона – такава сте. Обичате живота и го живеете, сякаш утрешният ден няма да съществува. Много разчитате на късмета и вярвате, че именно така се случват повечето хубави неща. Харесвате интелигентните мъже и жени, които имат чувство за хумор и които са отворени към пътувания, срещи с нови хора и светове. Мразите да се заседавате на едно място. Смисълът на вашия живот е… куфар и билет в ръката.

Не влагате твърде много мисли за бъдещето. Мотото ви в живота е: каквото има да става, ще стане! Може за някои това да звучи несериоз­но, но всъщност вие не сте несериозен човек. Вършите си работата перфектно и никой не може да ви направи забележка в това отношение. Просто обичате да се забавлявате и да живеете на колела. Знайно е, че уседналият начин на живот се отразява и на… формата на задните части на човека. Именно затова инстинктивно поглеждате първо как изглежда мъжът отзад.

Полов орган

Срамно или не, но погледът ви бързо се отклонява към ципа на панталона му.

В интерес на истината, не може да се отрече, че зад този невинен поглед има и скрити помисли. Но зад конфузната ситуация (ако той, да речем, улови погледа ви), си има и друго обяснение. Психолозите тълкуват този интерес като знак за силен и твърд характер. Вие сте директна и понякога малко безпардонна. Не обичате да говорите с прикрити фрази, предпочитате да поставите ребром въпроса. Не се страхувате да си кажете нещата такива, каквито са, дори това да означава, че ще изгубите приятел. Но хората ви ценят, защото знаят, че на вас винаги може да се разчита и ще си свършите работата наистина перфектно. Вие сте честна и искрена в отношенията си, добър и верен приятел, обичате да се притичвате в беда, но добре преценявате действията си и не правите безразсъдни неща. Разбира се, че сексът също е важен. Но и в любовта предпочитате да поставите картите на масата, а не да флиртувате дълго и скучно. Затова и погледът ви се спира точно на това място от неговата физика.

Алое вера гел “ Леки крака“ 125мл С бърз охлаждащ ефект! Незабавно усещане за свежест, облекчение и комфорт!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар