Представителите на тези зодии са най-добрите приятели

Не ги наранявайте

приятели

Не ги наранявайте


Тези две зодии наистина са най-добрите приятели. На тях винаги можете да разчитате и ще ви предложат рамото си за подкрепа.

Ето и кои са двете зодии, които се смятат за най-добри приятели:

РАК
Емоциите, които изпитват представителите на тази зодия, са толкова големи, колкото на останалите 11 зодии, взети заедно.
Те са много верни приятели, но за съжаление хората често успяват да ги наранят. В такива случаи Раците се затварят в черупките си и не се показват навън.
Макар на пръв поглед да изглеждат студени и незаинтересовани, истината е съвсем различна.

РИБИ
Те също са много добри приятели, но винаги се лутат между мечтите и реалността. Особено силно ги привличат емоциите, интуицията и подсъзнанието. Често се опитват да се свържат и да се разберат с хората на спиритуално ниво.
При тези представители на зодиака няма агресия. Те следват правилото „бавно и далеч“.
Изключително емоционални са и често полагат усилия да помогнат на хората да открият баланса и вътрешния си мир. Често пъти обаче се лъжат в преценките, защото си мислят, че всички са с чисти сърца. Изключително спокойни, скромни и емоционални личности, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар