Гуруто в козметиката разкри как да запазим младостта за по-дълго време

Нещо толкова елементарно, а върши чудеса

младостта

Нещо толкова елементарно, а върши чудеса


73-годишната Чизу Саеки, която е истински гуру в областта на козметиката, разкри как можете да запазите младостта за по-дълго време.

Със сигурност всяка една дама би искала да запази младостта за максимално дълго време. Това вече е възможно и то с помощта на няколко изключително лесни трика.

Японката препоръчва не просто да почиствате лицето си с лосион. За да запазите младостта си, е необходимо да използвате лосиона като маска.
По този начин хидратирате максимално добре кожата.

Приложете този лесен трик и не след дълго лицето ви ще засияе. Може би сте забелязали, че жените от Изтока имат перфектна кожа дори и на преклонна възраст. Това се дължи точно на този лесен трик.
Научете се да не смятате бръчките за недостатък, а за достойнство.

Другата тънкост за запазване на младостта, препоръчана от гуруто в козметиката е винаги да затопляте дланите и крема, преди да направите масаж на лицето си.

Методът на контраста също върши чудеса. Затоплете хавлиена кърпа и я поставете върху лицето си, веднага след като сте го обтрили с кубче лед.
За да извлечете максимален ефект от тази процедура, гуруто в козметологията препоръчва кубчето лед да е от замразена оризова вода, пише zajenata.bg.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар