Успехът в брака зависи от това кое поредно дете си в семейството

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Преди да сключат брак, някои хора си правят хороскоп за съвместимост, други четат нумерология, за да се убедят, че се свързват с подходящия човек

Има още един начин да проверите дали с избраника ви очаква добро бъдеще като двойка. Според психолозите успехът в брака и в кариерата много зависи от това кое поредно дете си в семейството. Мъж, който е най-малък брат сред сестри, е много по-различен от най-малкия от няколко братя, твърдят специалистите.

Най-големият брат

За дете, живяло известно време като единствено и привилегировано, е истински шок появата на брат или сестра. Ако бебето е от другия пол, негативните реакции не са толкова драматични, защото между тях няма пряко съперничество. Ако обаче е от същия пол, първенецът усеща заплаха – че родителите няма да го обичат или дори че може да го изоставят. Той се старае да бъде добър, за да го харесват повече от „натрапника“.

Върху него се стоварват прекалено големи очаквания – да бъде пример във всичко на по-малкото дете. Затова вече като възрастен има добре развити родителските качества, умее да се грижи за другите, да поема отговорност и да бъде лидер. Но натоварването с големи очаквания го прави по-сдържан. Възможно е в един момент и да установи, че не живее живота, който е искал.

Най-голямата сестра със сестри

В женско обкръжение тя е спокойна, силна и независима, умее да се грижи за себе си и за другите. Добре организирана е и е склонна да доминира. Най-добре й подхожда мъж, израснал като по-малък брат между сестри и привикнал към влиянието на силни жени. Най-малкият брат в семейство с момчета също би могъл да приеме безпроблемно нейното лидерство. Най-лошият вариант е да се свърже с мъж, който е най-големият брат сред момчета – между него и нея ще има постоянна борба за власт. Когато се родят деца, тя обикновено губи интерес към мъжа и цялото й внимание се прехвърля към наследниците. Най-близките й приятелки са жени, които са най-малки или средни сестри в семействата си.

Най-голямата сестра с братя

И тя е силна, независима, здравомислеща, но и склонна към самоунищожение. Често мъжете за нея са най-важното нещо в живота. Колкото повече братя има, толкова по-вероятно е да е такава. Тя с удоволствие би оставила кариерата си, за да се грижи за децата и съпруга си. Но едновременно с това би поставила пред него високи цели.

Мъжете я харесват, защото не си съперничи с тях и често им напомня майка им. Колкото повече братя има подобна жена, толкова по-трудно й е да избере половинка. Вече омъжена, тя продължава да поддържа приятелски контакти с много други мъже в ролята на тяхна покровителка.

Най й подхожда мъж, който е най-малкият брат сред сестри. В това семейство тя ще бъде лидер и възпитател, ако той й позволи. Най-малкият брат между братя ще приеме нейното лидерство, но не и нейната женственост, пише „всичко за семейството“. Най-големият брат сред момчета е лош вариант – между двамата ще има борба за власт. Появата на деца малко снижава напрежението, тъй като и двамата са свикнали да се грижат за по-малките.

Добра приятелка може да бъде с жени, които са най-малки или средни сестри в семейство на момичета, или с такива, които са единствени деца.

В работата е добър, но не съвсем усърден служител. Може да бъде посредник при уреждане на конфликти.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар