Защо с Хелкор се отслабва лесно?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Ако искате да изваете без усилия елегантен пролетен силует и търсите средство за това – вече го имате. ХЕЛКОР е решението за онези, които не си падат по тежки тренировки във фитнеса, изтощаващи кросове или прехвалени диети, които те побъркват от глад.

Кой би отрекъл, че тайната на отслабването е съвсем простичка: ядеш по-малко и се движиш повече. Но по една или друга причина това не винаги се случва. И идва момент, в който огледалото ти става враг и искаш да влезеш в старата си кожа. Тъкмо тогава е умно решението да се довериш на ХЕЛКОР. Това е хитова хранителна добавка от Испания, чийто прием ще реши нещата по желания начин. Да видим как!

лесно отслабване

Лесно отслабване с Хелкор

ХЕЛКОР (HELLCORE) е прецизно и хармонично сглобено съчетание от биоактивни компоненти – екстракти от йерба мате, зелено кафе, какао, гуарана, бяла върба, колеус форсколий, черен пипер. Съчетаването на растителните съставки по този начин превръща композицията в мощен термогеник: попаднала в организма, тя ускорява чувствително обменните процеси и трансформира поетите вещества в енергия. Всички процеси в организма, образно казано, се забързват – “загряват”. Просто е: бързото протичане на метаболизма повишава базалната темпертура на тялото за времето, през което действа продуктът. Това са приблизително 6 часа: шест часа, през които мазнините се топят интензивно, изхвърлят се излишните течности и калориите изгарят светкавично. Няма условия за натрупване на нови депа.

Създателите на най-успешните термогеници, сред които е и ХЕЛКОР, разчитат на ефективни съставки с проверено действие. Освен двата споменати ефекта – ускоряването на метаболизма и контрол върху апетита, тези съставки обогатяват организма с аминокиселини, ензими, фосфолипиди и витамини.

Разбираемо е – защото това всъщност са растителни компоненти, произведени по нови технологии и съхраняващи в максимална степен качествата на натуралните продукти. Ето защо е възможно с такъв продукт не само да се отслабне лесно – но и резултатът да е траен. Килограмите могат да останат дълго време в желаната норма, стига да не нарушим условието да продължим да се храним балансирано. Една разумна нискокалорийна диета ще ни предпази от йо-йо ефект, особено ако с ХЕЛКОР сме се почувствали по-енергични, позитивно настроени и здрави.

Ето как да разбираме секрета на отслабването без физически усилия! Движението наистина е здраве и живот и никой не го отказва – но натоварванията в спортната зала и на пистата не са по вкуса, по-скоро и по възможностите на всеки.

Лесната редукция на килограмите наистина предполага балансирано хранене, но с нашата добавка то също няма да е проблем. Защото – някои от компонентите като гуарана и колеус форсколий поддържат усещането за ситост и допускат по-лесен контрол върху апетита.

Виждате как нещата се съчетават хармонично: приемате по-малко храна и изразходвате повече калории за основните жизнени процеси в организма; отслабвате, без да прекарвате потни и изтощителни часове във фитнеса.

Принос към случването на лесното отслабване има всяка от съставките на ХЕЛКОР.

Зеленото кафе отдавна е всепризнат фактор в програми за редукция на теглото – дозата кофеин в него заедно с екстракта от гуарана повишават тонуса и насърчават интензивния разход на енергия.

Освобождаването на калории е непрекъснато в продължение на 6 часа, като всяка от съставките упражнява своето специфично действие за различни отрязъци от време: гуарана – за пет часа, йерба мате – за три. За зеленото кафе е известно още, че дължи отслабващия си ефект на компонента хлорогенова киселина.

Зелените зърна кафе я съдържат във високи дози, а при изпичането им съдържанието на киселината намалява. Ето защо за нашето лесно отслабване залагаме на продукт, съдържащ зелено кафе. Освен това суровото кафе подобрява антиоксидантната защита на организма, а това не е без значение при желаната редукция на теглото.

отслабване с Хелкор

Отслабването с Хелкор е лесно, защото е термогеник

Съгласете се, че има и други начини за отслабване по пасивен път – т.е. лесно откъм физически усилия. Досетихте се: гладувайки. Отслабването с ХЕЛКОР няма да ви подлага на подобно изпитание. Няма да се почувствате и изтощени, безсилни, тъй като зеленото кафе през цялото време ще поддържа тонуса ви.

Макар с ХЕЛКОР да се отслабва лесно, вероятно ще имате мигове на колебания – особено в началото. Има решение и за този проблем и то е поверено на екстракта от какаови зърна.

Какаото стимулира продукцията на серотонин, а това подкрепя позитивните нагласи и възпира всеки порив да посегнем към нездравословни храни и ядене по никое време. Освен това теоброминът в какаото е успешен детокс-агент и съдействащ фактор за предпазване от целулит.

Няколко думи за прословутата гуарана, която е другото основание за положителен енергиен баланс. Съдържащият се в този екстракт гуаранин зарежда и поддържа физическа активност, която не ни струва усилия. Това е още един ускорител на метаболитните процеси, който заедно с това неутрализира усещането за глад и реално помага да контролираме апетита си.

Умното съчетаване на съставките гарантира интензивния режим непрекъснато, до изчерпване на зададената енергия. Същевременно “горенето” се поддържа от добавените какао и чер пипер, докато бялата върба има грижата да блокира наличните огнища на възпаление и да потисне образуването на нови мастни клетки в замяна на стопените. Екстрактът от какао освен това действа диуретично – още един вариант на освобождаване от излишни течности заедно с токсини и шлаки.

И още – от йерба мате зависи подкрепата на имунната система, която е поставена на известно изпитание при тези сериозни промени в организма. Добавете и йерба мате към ускорителите на обмяната и източници на енергия и ще си обясните прилива на физически сили, нагласите за психическа издръжливост!

Счита се, че йерба мате като енергиен източник превъзхожда дори кафето и гуараната. Специфична заслуга на тази съставка в ХЕЛКОР е балансирането на липидния обмен и кръвната захар. Колеус форсколий (тропическа мента) също е балансиращ фактор при нормализирането на липидния обмен.

Да преговорим накратко: отслабването с ХЕЛКОР е лесно, защото е термогеник.

Съставките на тази хранителна добавка предизвикват интензивно протичане на жизнените процеси – респективно метаболизма, повишена базална температура и увеличен разход на енергия и без поемането на сериозни физически натоварвания.

Дали обаче това е безопасно? Специалистите дават положителен отговор. Говорим за натурални съставки и лесен за спазване режим на тяхното приемане. Всяка от съставките и композицията като цяло са изследвани, известно е въздействието им върху човешкия организъм и препоръчваните дози не могат да навредят на здравето. Стандартният прием е две капсули на ден – по една сутрин и на обяд, половин час преди хранене, с чаша вода.

Ако все пак обичате да ходите на фитнес или да играете тенис – правете го за удоволствие. ХЕЛКОР ще свърши “черната работа” по отслабването по-лесно, отколкото си го представяме!

Повече за ХЕЛКОР можете да прочетете ТУК!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар