Изпитани средства за премахване на тъмните петна под мишниците

Резултатите ще забележите само няколко дни след началото на процедурите

петна под мишниците

Резултатите ще забележите само няколко дни след началото на процедурите


Обикновено неприятните тъмни петна под мишниците се появяват в резултат на премахването на окосмяването.

За да се избавите от тъмните петна под мишниците се нуждаете само от един от следните натурални продукти. Всички те могат да бъдат намерени във всяка една кухня.

Ето и продуктите, които ще ви помогнат в борбата с тъмните петна под мишниците:

Лимон
Разрежете един лимон на половина. В продължение на пет минути втривайте директно в засегнатата зона. След това измийте мястото, подсушете добре и нанесете хидратиращ крем.

Картоф
Този продукт наистина може да бъде открит във всеки дом. Измийте един картоф, обелете го и го нарежете на кръгчета. Сложете по едно от тях под всяка мишница и ги оставете да действат за около 20 минути. След като ги отстраните, измийте кожата с топла вода. Тази процедура се повтаря по два пъти на ден до постигането на желаните резултати.

Сода бикарбонат
В подходящ съд смесете сода за хляб и достатъчно количество вода, за да получите гъста каша. Нанесете я върху предварително изчистената кожа под мишниците. Оставете я да изсъхне и я отстранете. След отмиването подсушете старателно кожата и нанесете подхранващ крем. По този начин ще избегнете раздразнението, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар