Премахнете болката за секунди с този метод

Ще останете очаровани от множеството ползи

болката

Ще останете очаровани от множеството ползи


Вероятно ви се е случвало поне веднъж в живота да попаднете в плен на болката, а да не разполагате с подходящ медикамент.

В такива случаи бихте могли да се избавите от болката с помощта на изпитан бабин лек. Необходимо ви е само едно кубче лед.
То обаче трябва да е с приблизителни размери 2.5 на 2.5 см. поставете го точно под тила, на точката фън-фу. Тази точка е вдлъбнатото място, където се свързват врата и главата.

За да сте сигурни, че скоро няма да попаднете отново в плен на болката, е препоръчително да повтаряте тази процедура в продължение на няколко сутрини подред. Процедурата обаче задължително се прави на празен стомах. Прилагайте я и вечер, непосредствено преди сън.

Отначало ще ви е доста неприятно, тъй като ще ви стане студено от кубчето лед. Само няколко секунди по-късно обаче ще усетите прилив на топлина.
Когато кубчето лед се разтопи нацяло, избършете мястото с мека хавлиена кърпа.

Този древен метод ще ви помогне да се избавите не само от болката, а ще подобри значително съня ви и ще повиши общия ви жизнен тонус. Освен това ще подобри работата на стомашно-чревния тракт, ще премахне зъбобол, главоболие и ставни болки, и ще държи настинките далеч от вас, пише Framar.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар