Не правете тези грешки, ако сте необвързани

Невинаги съветите, които ви дават са добри

грешки

Невинаги съветите, които ви дават са добри


В никакъв случай не правете тези грешки, ако сте необвързани.

Със сигурност имате хора в обкръжението си, които ви дават редица съвети. Някои от тях обаче ще доведат до катастрофални грешки и е по-добре да не ги спазвате.

Ето какво не трябва да правите, за да не допускате непоправими грешки:

1. Първата стъпка
Със сигурност ще получите съвет от някой по-възрастен в обкръжението ви, че първата стъпка е по-добре да бъде направена от силния пол.
Това са пълни глупости. Ако се чувствате привлечени от някого, няма нищо лошо в това да го поканите на среща. Не е необходимо да изчаквате той да събере смелост да го направи.

2. Грим и килограми
Винаги се грижете добре за външния си вид. Запомнете обаче, че не се нуждаете от тежък грим, отслабване или каквато и да било радикална промяна, за да впечатлите някого. Оставете го да ви хареса такава, каквато сте.

3. Онлайн срещи
Може би ще чуете от доста места, че онлайн срещите са за отчаяните. Нищо подобно. Имайки предвид забързаното ежедневие, голяма част от хората общуват именно чрез интернет. Не се притеснявайте да посещавате сайтове за запознанства и да си организирате срещи с някого от там, пише Блиц.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар