И пиенето на кафе се определя от характера ви! Запознайте се с тези факти!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Повечето от нас пият кафе, но всеки има различни предпочитания… А изборът съвсем не е случаен и е въпрос не само на вкус, но и на характер. Вижте какво е типично за личността ви според любимата ви напитка.

Кафе

Еспресо

Ако това е любимата ви кофеинова напитка, то значи сте роден лидер. Вие рабо­тите усилено, за да постигнете целите си, и определено знаете как да направите нещата по най-добрия начин. Вие сте пример за подражание и вдъхновявате както колегите си в службата, така и близките и познатите си. Като човек, който харесва вкуса на еспресото, вие сте любител на семплите неща, открит и прям човек сте.


Двойно еспресо

Хората, които си падат по тази напитка, разчитат най-много на логиката. Ако предпочитате двойно еспресо, значи сте много прагматични и не сте податливи на капризи и временни прищявки. Подобно на любителите на обикновеното еспресо, и вие сте много трудолюбиви и целеустремени, но за вас е характерно, че се справяте по-добре, когато действате при ясни обстоятелства и в краткосрочен план. Постигате най-добри резултати, ако ви се дадат много ясни и точни указания.

Лате

Много обичате да пиете лате? Това подсказва, че имате проблеми с вземането на решения. По принцип сте по-лежерна натура и не си давате зор да анализирате обстойно всичко. Съзерцателни сте и предпочитате да се оставите на въображението си, отколкото да се напрягате с много мислене. Любителите на лате са хора, които харесват уюта и комфорта. Дневната доза от любимата ви напитка е едно от малките приятни удоволствия, от които не бихте искали да се лишите.

Фрапучино

Това ли е пашата най-любима кафе напитка? Твърде вероятно е непрекъснато да търсите нови приключения. Спонтанността е вашата запазена марка. Все се боите да не пропуснете нещо интересно. Вие сте жизнерадостна натура и вашата позитивна енергия ви прави предпочитана компания. Всеки обича да е около вас. Толкова сте нахъсани за живот и приключения, че нямате нужда да си доставяте енергия от висококофеинови напитки, за сметка на това обаче сладките неща ви привличат неудържимо.

Черно кафе, чисто

Ако не обичате да прибавяте нищо към своето кафе, то вие сте почитател на семплите неща. Избягвате екстравагантните дрехи и бижута, не обичате нищо да е претрупано. Кичозното, яркото и натруфеното определено ви отблъскват. Обичате вглъбяването в собствените мисли и понякога имате нужда от усамотение. Характерни са честите промени в настроението. Откровеността и директността ви обаче ви правят предпочитан приятел, всеки иска до себе си човек като вас, на когото може да има доверие, пише Журнал за жената.

Кафе със захар и сметана

Ако това е тонизиращата напитка, отговаряща на вашите предпочитания, то вие сте двойствена натура. Понякога сте много организирани и подредени, но има и случаи, когато сте по-скоро немарливи и разхвърляни. Вътрешно водите непрестанна битка между логическото и творческото си начало. Минималистичната ви страна обича обикновеното кафе, но спонтанността ви копнее за нещо сладко и меко на вкус.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар