Как да прикрием несъвършенствата? Всяка жена трябва да знае тези трикове!

промоции

С правилен подход майсторски можем да прикрием несъвършенствата, които са ни дадени по рождение – дълъг нос, събрани очи, скули без обем…

Нашите съвети ще ви помогнат да туширате всичко, което ви дразни в собствената ви визия, и да изглеждате

несъвършенства

Как да прикрием несъвършенствата?

много по-привлекателни.

Скулите са без обем

Трябва да изберете подходящ руж, който да ти подчертае. За целта е нужно да откриете точния цвят – праскова или пепел от рози, които ще накарат светлината да моделира по-добре бузата. За предпочитане е кремообразният руж, при условие че кожата ви не е мазна и не блести. Иначе матиращата пудра е най-подходяща.

„Глътнете“ бузите си пред огледалото, за да се очертаят добре скулите и нанесете ружа. Движението трябва да е от средата на бузата към ушите. Повдигнете нанесения руж нагоре, за да не се получат неприятни кръгове по бузата.

Носът ви е твърде голям

За да прикриете този недостатък използвайте два фон дьо тена. Единият нека да е с цвета на кожата ви. Нанесете то върху цялото лице. Вторият фон дьо тен трябва да е по-тъмен и златист. С него намажете обемните зони, които искате да прикриете – долния край на носа и неговото връхче.

Същия фон дьо тен нанесете и върху челото, бузите и брадичката. С пръст леко разтъркайте, за да се прелеят идеално двете тоналности една в друга.

Очите ви са приближени

Има много начини да направите оптично раздалечаване на очите. Първият е епилиране на веждите – увеличете разстоянието между тях.

Как да определите формата им? Сложете молив от ноздрата към окото, който пресича и веждата. Линията на веждата трябва да е 1-2 милиметра по-навътре, пише „Журнал“. Когато слагате сенки или пудра, изсветлете вътрешния ъгъл на окото. Направете го с бял или бежов молив. Във външната част на окото използвайте по-тъмни сенки. Това ще създаде илюзия за обем и пространство.

От центъра на клепача нанесете очна линия, която трябва леко да се повдига нагоре в края на окото. Тя ще подсили оптичния ефект и очите ви ще изглеждат по-раздалечени.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар