Разбрах, че майка ми изневерява – какво да правя?

Ти лайф за Лекува

5e_nquwei
Любовникът й я снимал с телефона, снимките, които видях още ме преследват

Нещо странно ми се случи преди няколко дни и не знам как да постъпя. Аз съм момче на 16 години и живея в нормално семейство. Или поне така си мислех доскоро.
Тази неделя по коледа майка ми даде телефона си, за да й кача нейни снимки на флашка, тъй като самата тя много трудно се оправя с новите технологии. Показа ми ги, аз тръгнах да ги свалям.
В един момент обаче непознаването й на техниката й направи лоша шега. Съвсем случайно, не съм си и помислял да шпионирам, се натъкнах на снимки, които… меко казано ме разтърсиха.
И аз не знам кой ги е правил, навярно човекът, с когото изневерява на баща ми, но се съм мислел, че ще видя родната си майка в такива пози.
Не знам дори дали знае за тези снимки и, че си стоят в телефона й и всеки момент може и някой друг да ги види. Тя разбира по поведението ми, че нещо не е наред и ме подпитва, но как да й кажа какво съм видял?
А също така и баща ми, когото много обичам и винаги съм мислел, че двамата са идеалното семейство. Не знам, ще се пръсна от притеснение, наистина не знам какво да направя и ми идва да избягам от вкъщи.

Т.В., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар