Спешна програма за красота по празниците!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Красотата е комплексно понятие и понякога дори най-перфектният грим не е достатъчен, за да скрие тъмните сенки под очите или умората.

Грижа за красотата

Грижа за красотата

По правило това най-силно проличава в дните преди големи празници. Дали защото винаги много бързаме и опитваме да свършим в рамките на няколко часа работа и задължения, отнемащи обичайно 2 дни? Или заради стреса, на който се подлагаме и който ни обгражда, маскиран като предпразнична еуфория. Независимо от причината, за да изглеждаме добре на тържеството (дори да е у дома и само сред най-близките ни хора), имаме нужда от спешна програма, която да възвърне цялостния ни блясък.

Ако разполагате c 1 седмица


На пръв поглед това е достатъчно, за да успеете с всичко от т.нар. ви план „Красота“. Въпреки това, когато денят наближи, се оказва, че не сте свършили и половината. Затова е добре предварително да направите стройна програма, в която да отделите поне по 10 минути дневно време само за себе си. В тази една седмица, в зависимост от заетостта си, трябва да разпределите следните задължителни процедури, които да възвърнат вашия сияен вид. Маска за косата – когато косата е жизнена, лъскава и витална, дори липсата на прическа не прави впечатление. Поне 2 пъти в седмицата маски на лицето – защото така ще изчистите мъртвите клетки и съответно ще освежите тена, и освен това ще подхраните и върнете блясъка на кожата. Поне 3 пъти в седмицата компреси на очите – това е най-сигурното средство да се избавите скорост- но от тъмните кръгове, предизвикани от преумора и недоспиване. Минимум 2-3 пъти подхранване на кожата на цялото тяло с крем или масло – нали искате да облечете онази красива рокля с гол гръб? Ароматна вана – веднъж на цялото тяло (за пълен релакс) и поне 2 пъти на краката (защото стъпалата ви спешно се нуждаят от отпускане). Не е лошо да си направите и 1 път пълна програма маникюр, която да включва и масаж на ръцете. Така може да сте сигурни, че ще изглеждате наистина перфектно на празника.

Ако имате 1 ден

Стартирайте деня с разкрасяваща програма, започваща от косата и стигаща до петите. Направете си маска на косата и едновременно с това отпуснете стъпала в топла вана с ароматни масла. Под душа обтрийте тялото си със скраб, а след като се подсушите, разнесете по кожата богат крем с по-продължителни масажиращи движения. Задължително почистете лицето си и направете успокояваща маска. Забравете за ексфолирането, тъй като може да раздразни кожата и ще се наложи да изчакате известно време, докато се успокои. Но една глинена маска ще почисти кожата, регулира себума и освежи тена. Ако имате възможност, си откраднете половин час време и излезте на разходка на открито – свежият въздух ще изтрие натрупаната умора, пише Журнал за жената.

Имате само 1 час

Спокойно! Не всичко е изгубено. Имате достатъчно време, за да посрещнете гостите си в чудесен вид. Използвайте минутите под душа за комбинирани процедури. Контрастната вода – топла и студена, върши чудеса. Освен че освежава и ободрява, тя стимулира кръвообращението и така повишава тонуса на кожата. След душгела, използвайте мляко за под душа, което ще хидратира и направи кожата ви мека като кадифе. Това спестява по-продължителното нанасяне на лосион или крем. На косата сложете по-богата маска за моментален блясък, но с по-кратко изчакване, за да не губите време. И отделете 10 минути за релакс – нанесете маска на лицето и охладени пакетчета от чай на клепачите, легнете в тъмна стая и се отпуснете максимално.

Алое вера гел “ Леки крака“ 125мл С бърз охлаждащ ефект! Незабавно усещане за свежест, облекчение и комфорт!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар