Какво трябва да знаят дамите за червеното червило?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Червеното червило е безспорният хит на този сезон. При това – без значение на нюанса. Актуални са както ярките алени багри, така и тези с нотки на добре отлежало вино. Червеното червило обаче крие някои уловки. То може да преобрази мигновено женското лице, но също така има опасност да извади на показ и някои дефекти. А коя дама би искала подобно нещо? Ето какво трябва да знаете за грима, ако решите да

червено червило

Червено червило – голям хит през този сезон

използвате този цвят върху устните си.

Червено, но какво?

Истината е, че червеното червило стои добре на всяко лице. Но е важно да съобразите нюанса с някои специфики. Една от тях е естественият цвят на устните, който остава като подтон под червилото и променя, макар и минимално, неговия цвят. Ако устните са с виолетов оттенък, то е добре да изберете червено в някой от студените нюанси.

Топлите варианти ще стоят по-добре на устни с коралов естествен цвят. От значение са също така цветът на косата и тенът на лицето.

Студено червено стои по-добре на светла кожа и коса в тъмни или светли, но студени нюанси. Топлите тонове червено подхождат на кожа с кехлибарен или маслинов тен и пшенично или златноруси коси.

Комбинацията от тъмна коса, сини очи и бяла кожа изглежда още по-впечатляващо с червило, което е в нюанс малина или череша. А за много тъмни очи и коса в съчетание с прозрачно бяла кожа са подходящи карминено червеното и бордото.

Алено, коралово или доматено стоят добре на русокестенява или рижава коса, пише „Журнал“. Плътните и пухкави устни изглеждат по-красиви с матово червило, отколкото с гланцово, което ги прави по-вулгарни.

Тънките устни оптически ще се уголемят с по-светли тонове червено. И една хитрост. Ако зъбите ви не са съвършено бели, то с помощта на червилото може да прикриете това. Просто изберете студен нюанс червено със син подтон.

Каквo към червеното?

Моливът за устни е едно от полезните допълнения, когато използвате червено червило. С негова помощ може да очертаете перфектен контур или да поправите някои несъвършенства по устните си. Важно е да бъде в същия нюанс като този на червилото.

Що се отнася до останалия грим, то едно от основните правила е очите да останат на втори план, тъй като червеното червило автоматично превръща устните в основен акцент на лицето. За да спазите това правило, трябва да използвате изключително внимателно сенките, молива и очната линия.

Най-добрият вариант е да гримирате очите с неутрални тонове, но да подчертаете миглите със спирала. Ако ви се струва недостатъчно или поводът е по-специален, направете си опушен грим, но в една идея по-мек вариант.

Важното е очите да не изглеждат драматично подчертани, тъй като по този начин ще постигнете два акцента върху лицето си, а това вече е грешка. Но пък може да оформите веждите с молив, тъй като те затварят рамката на лицето и така постигате цялостен ефект.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар