Кои холивудски майки са последователки на „привързаното родителство“?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Привързано родителство.Терминът е създаден от американския психиатър д-р Уилям Сиърс

bionse-dete
Той е убеден, че родителите и най-вече майките трябва да бъдат максимално близо до децата си поне през първите години от живота им. Не бива да се притесняват да ги прегръщат, да ги глезят и да ги водят навсякъде със себе си.

Точно така постъпва рекордьорката Наталия Водянова, която на 34 години вече има 5 деца. Тя ходи по фотосесии, ревюта и други светски събития, придружавана от многобройната си челяд. Разчита за укротяването на децата не на армия от бавачки, а на съпруга си милиардер Антоан Арно.

Когато Бионсе ражда дъщеря си Блу Айви преди 4 години, тя не се отделя почти за миг от бебето. Вместо да го вози в количка, го разнася в кенгуру. Спи до Блу и угажда на всеки неин каприз. И днес двете са неразделни. Певицата води дъщеря си по репетиции и интервюта, а на тазгодишната церемония за връчването на наградите на MTV я взе вместо половинката си Джей Зи.

Топмоделът Жизел Бюндхен е буквално лепната за 7-годишния си син и 4-годишната си дъщеря. Почти никога не ходи по места, на които не пускат деца. Когато били по-малки, нямала против да носи едновременно дъщеря си в слинг на корема, а сина си – на гърба.

„Убедена съм, че близостта между майката и детето в първите години от неговия живот предотвратява зали
в по-късна възраст. Според мен развиването на зависимости е начин човек да се почувства привързан към нещо, от което е бил лишен като малък“, разсъждава Аланис Морисет.

Салма Хайек обаче я надминава. Тя също е слагала на гърдите си дъщеря си дори след като й били пораснали зъби. Междувременно е кърмила и съседско дете, чиято майка нямала достатъчно мляко. През 2009-а актрисата предизвика и възторжени, и възмутени коментари, след като накърми непознато гладно бебе на път за бедната африканска държава Сиера Леоне.

Макар че напоследък е изнервена покрай развода си с Брад Пит, Анджелина Джоли продължава да отглежда 6-те им деца според собствените си разбирания. Поръчала е огромно легло, в което цялото семейство прекарва нощта поне веднъж седмично. Днес съпругът й го е напуснал, но децата все още спят до майка си.

Не е ясно дали е съвпадение, но е възможно и Гуен Стефани да се е развела заради навика си да дели своето легло не със съпруга, а е трите си деца.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар