Четири трика за съживяване на любовта

промоции

Не се примирявайте с положението, а положете малко усилия

любовта

Не се примирявайте с положението, а положете малко усилия


За никого не е тайна, че трябва да се полагат непрестанни усилия, за да се запази жива любовта.

Ако живеете заедно с любимия си човек, несъмнено рано или късно любовта и страстта ще започнат да затихват. Вместо да се примирявате с положението, по-добре е да положите минимални усилия, с които ще разгорещите чувствата си като в началото.

Ето и триковете, с които ще съживите любовта ви:

1. Вечеря на свещи
Тривиално, но пък наистина оказва невероятно въздействие върху партньорите. Специалистите твърдят, че ако организирате подобна изненада на половинката си като заложите на любимото му/й ястие и чаша вино, несъмнено ще го/я изненадате.

2. Интериорът в спалнята
Превърнете най-интимното кътче в жилището ви в истински пристан на любовта. Може да се снабдите с регулиращо се осветление, с което ще имате възможността да променяте осветеността на стаята според нуждите ви. В случай, че не можете да си осигурите такова, то заложете на сатенени завеси, които не само ще придадат повече стил на стаята, а и ще ви помогнат да я затъмните през деня.

3. Усамотете се с партньора си сред природата
Потопени в забързаното ежедневие често пъти забравяме за интимните моменти с партньора. Имайте предвид, че това оказва негативно влияние на връзката ви. Можете лесно да поправите грешката като избягате сред природата и се усамотите на красиво местенце.

4. Нов парфюм
Помислете за нов аромат, който ще събуди сетивата на половинката ви. Ако заложите на тайнствен аромат, успехът ви е гарантиран, пише ezine.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар