Лесни трикове за преобразяване на дома

Не е необходимо да пилеете луди пари, за да го преобразите

дома

Не е необходимо да пилеете луди пари, за да го преобразите


Може би често си мечтаете за преобразяване на дома, но не разполагате с необходимите средства, за да го осъществите в действителност.

Ще ви разкрием няколко лесни трика за преобразяване на дома. Така не само ще придобие нов облик, а и няма да ви се налага да пилеете луди пари.
Ето как да промените интериора в дома си така, че да изглежда като нов.

Първата стъпка, която трябва да направите, ако искате да разширите пространството в дома ви, е да поставите огледала на повече места.
В случай, че искате да създадете илюзия за по-големи прозорци, просто трябва да закачите пердетата възможно най-близо до тавана.

Ако разполагате с едно помещение, в което трябва да поместите всекидневна (хол) и спалня, то и на това има лесно решение. Повдигнете леглото на импровизиран подиум и го обградете със завеса. Резултатът наистина е невероятен.

Можете да получите ефект на дълбочина на помещението, ако боядисате тавана в тъмен тон, а стените в светли и ярки тонове. Не се страхувайте да експериментирате, резултатът наистина си струва.

Не правете усилия да криете радиатора зад завесите. Вместо това го впишете в интериора като го боядисате с ярка боя например. В случай, че успеете да подберете правилно цвета, резултатът ще е зашеметяващ, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар