Разберете как влияе на любовта датата на първата ви среща

Ако помните датата, на която сте се запознали с любимия човек, значи имате ключа към разбирането на особеностите на вашия съюз

chisla

Защото датата на първата ви среща влияе кардинално върху сценария на развитие на вашите отношения.

За да узнаете кое число покровителства вашия роман, съберете цифрите на деня, месеца и годината, когато сте се запознали, до едноцифрено число.

Например 26 август 2010 година = 26. 08. 2010 = 2 + 6 + 0 + 8 + 2 +0+1+0=19=1+9= 10 или 1 +0 = 1.

1 – ЧИСЛО НА СЛЪНЦЕТО

Символизира амбициозност, увереност в себе си. Обединяват ви увлеченост в работата, стремеж към висок статус. Важно е да избягвате съперничеството и завистта към по- успялата „половинка“. И не позволявайте на странични хора да се намесват в отношенията ви – дори ако това са любящите ви родители или близки приятели. Съветите отстрани само ще навредят на връзката ви.

Кое ще скрепи връзката? „Единицата“ не търпи еднообразието – старайте се да получавате повече нови впечатления, да пътешествате.

2 – ЧИСЛО НА ЛУНАТА

Олицетворява романтичност и сантименталност. Дори ако първоначално са ви свързвали само сексът и користта, Луната с времето ще ви открие пътя към любовта. След като преодолеете неувереността в себе си и в чувствата си, ще изградите най-нежните отношения, изпълнени с грижа един за друг. В никакъв случай обаче не форсирайте събитията: „двойката“ се страхува от революционни промени.

Кое ще скрепи връзката? Приветства се удължаването на бонбонено-букетения период. Отношенията в брака ще се освежат след раздяла.

3 – ЧИСЛО НА МАРС

„Тройката“ ражда здрави семейства, които са в състояние да се справят с всякакви трудности. Марс помага да анализирате грешките и повече да не ги повтаряте. Кризите – финансови,битови, психологически – само ще закалят връзката между вас. Единственото, което може да попречи на щастието ви, е завистта на околните. Пазете се от интриганти!

Кое ще скрепи връзката? За „тройката“ е противопоказан мързелът. Поставяйте си нови цели – и ги постигайте. Не се залежавайте на дивана.

4 – ЧИСЛО НА МЕРКУРИЙ

Обещава стабилност и материално благополучие. Освен това Меркурий дарява с общителност. Вие не сте от двойките, на които никога не им е скучно, когато са само двамата. Подгответе се за ходене на гости, нашествия на приятели и роднини. Именно към вас ще се обърнат за съвет и за пари. Все пак не давайте заеми на когото ви падне и отделяйте време един за друг, а не само на тълпите приятели.

Кое ще скрепи връзката? Доверието към партньора е залог за вашето благополучие. „Четворката“ зле понася изпитанията на ревността.

5 – ЧИСЛО НА ЮПИТЕР

Юпитер често бива наричан „планета на голямото щастие“. И след десет години съвместен живот ще сте влюбени един в друг както в първата седмица от запознанството си. Но отношенията ви не могат да бъдат наречени безоблачни. Най-вероятно ви очакват латиноамерикански страсти с изясняване на отношенията, чупене на съдове, бурни раздели и страстни помирения.

Кое ще скрепи връзката? Научете се да се контролирате. Много е важно в разгара на караницата да не се впуснете във взаимни обвинения и оскърбления.

6 – ЧИСЛО НА ВЕНЕРА

Животът на Венера е подчинен на емоциите и преживяванията. Съюзът, роден под цифрата шест, често е обременяван от тайни обожатели, нахални „бивши“, романи встрани. В отношенията присъства ревността – и то не без основания. Още повече че най-вероятно няма да успеете да скриете интрижката. Защото планетата на любовта всъщност е безхитростна и честна.

Кое ще скрепи връзката? Ще ви свърши работа умението да прощавате. При цялата си вятърничавост Венера цени семейството и с годините се одомашнява.

7- ЧИСЛО НА САТУРН

Сатурн е най-далечната планета от Слънцето – студена и малко изучена. Отношенията, възникнали под нейното покровителство, изглеждат на околните непонятни и странни. Тази двойка има малко или никакви приятели, гостите в дома са голяма рядкост. Но това не безпокои „чудаците“, те са погълнати един от друг. В съюза на „седмицата“ често се раждат надарени деца.

Кое ще скрепи връзката? Не се изолирайте от света и не се занимавайте прекалено много със самоанализ. Гледайте по-просто на живота.

8 – ЧИСЛО НА УРАН

Отличава се с непредсказуемост. Всяка дреболия може да помрачи безоблачните до вчера отношения. Днес сте влюбени до уши един в друг, а утре обявявате раздялата си. Което обаче едва ли ще се случи. „Знакът на безкрайността“ не е склонен към разриви. А периодът на неразбиране и равнодушие обезателно ще се смени с такъв, изпълнен с любов.

Кое ще скрепи връзката? За „осмицата“ е много важна свободата. Оставяйте си по малко лично пространство един на друг.

9- ЧИСЛО НА НЕПТУН

Мечтателният Нептун обича да си измисля идеали и да строи въздушни замъци. Ето защо под негово покровителство избухват особено бурни, но нетрайни романи. Всепоглъщащата страст бързо се сменя с разочарование. Разривът обикновено минава безболезнено. А самата връзка оставя приятни спомени и се оценява като полезен житейски опит.

Кое ще скрепи връзката? Да се циментират неустойчивите отношения, ще помогнат елементите на мистика и романтика. Но ще трябва да проявите фантазия!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар