Лесен начин за премахване на миризмата от цигари

Няколко лесни природни средства ще решат този проблем

цигарите

Няколко лесни природни средства ще решат този проблем


В немалко семейства един човек пуши, а останалите са въздържатели или обратно. При всички случаи ароматът на цигари у дома, не е приятен.

Всички знаем, че не е нужно да се изпушат стотици цигари, за да се набие миризмата от тях в меката мебел, килимите и пердетата. Така безспорно миризмата от цигари остава за по-дълго време в стаята

Не е необходимо да използвате поредната доза химия, за да се преборите с този неприятен аромат. Предлагаме ви много бърз и лесен начин да се преборите с аромата на цигари у дома.

Сложете в загрят тиган утайка от кафе и я залейте с малко топла вода. Оставете я да поври за известно време на котлона. Ароматът на кафе ще плъзне из цялата къща и ще убие неприятният остатък от цигарите.

Сложете корите от портокали и лимони, залейте ги с вода и ги оставете да заврят. След това махнете капака на съда и ги оставете да врят известно време. Така цялата ви къща ще замирише приятно и няма да остане и следа от неприятните цигари.

Ако имате пушач у дома, който има навика да оставя пепелника в стаята, не се ядосвайте. Достатъчно е да го засипете с малко смляно кафе, което ще абсорбира неприятната миризма на тютюн, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар