Цветните лекарства на д-р Едуард Беч са уникални лечебни средства! Непременно прочетете!

Лекарствата от цветя и дървета са фини “еликсири”, за които се твърди, че могат да помогнат да се възстанови чувството на умствено, емоционално и физическо добруване.

Цветните лекарства на д-р Беч/Бах

Цветните лекарства на д-р Беч/Бах

Някои имат за цел да донесат облекчение от неспокойно настроение и емоции като тревожност, страх, вина и гняв, адруги насърчават използващите ги да осъзнаят и да се откажат от дълбоко вкоренени поведенчески модели, пораждащи подобни чувства. И най-вече се твърди, че те могат да помогнат на хората да се чувстват спокойни и удовлетворени във времена на напрежение. Цветните и дървесните лекарства са толкова безопасни, че често се използват за самолечение. Те не са насочени към конкретни симптоми, а към състоянията на психиката, съпътстващи болестта.


Макар че цветята са играли роля в изцеляването от векове (австралийските аборигени и индианците са използвали лекарства, направени от цветя, за да облекчават емоционални разстройства и да постигнат мир на духа, преди хиляди години), целителната сила на цветята е преоткрита на Запад през 20-те години, когато този вид лекарства са възродени от д-р Едуард Беч.

Беч е британски лекар от Харли стрийт, специализиращ патология и бактериология, който има практическо разбиране за хомеопатията. Като млад терапевт той бързо забелязва, че пациентите с “физически” оплаквания често сякаш страдат от някаква форма на тревожност или “отрицателен” емоционален проблем. Той започва да мисли, че емоционалният фон е причината за болестта.

Разочарован от стандартния медицински подход на облекчаване на симптомите вместо на причината за болестта, той започва да търси нова целителна система, която може да помогне и на психологичния аспект на заболяването. Търсенето му свършва с цветята, цъфтящи по полето, и живите плетове около селската му къща.

Беч интуитивно решава кои растения биха донесли облекчение. Твърди се, че той се настройвапсихически към онова, което според него е причината за болестта, преди да провери ефекта на растенията върху себе си. Първите растителни лекарства, които посочва, са свързани с очертаните от него 12 личностни типа. Следващите 26 цветни лекарства носят облекчение от различни типове емоционален дискомфорт и дистрес.

МАСЛО СЪС 110 БИЛКИ – 100 мл Благоденствие за Вашето тяло със силата на 110 билки!

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар